Sport

Gaz toxic pentru lideră

Ciprian Marinuţ

Avantaje II, cea mai în formă echipă a primelor şase etape din Campionatul „RealSport” de fotbal amatori, lideră a seriei I, a suferit primul eşec, scor 2-3, în runda a VII-a, în faţa formaţiei S.L. Gaz Metan Deva.

Absenţă costisitoare

Seria de şase victorii consecutive la diferenţe mari de scor, reuşită de Avantaje II, s-a încheiat odată cu prima absenţă a celui mai tehnic şi incisiv jucător, Alin Paul, fost la Olimpic Simeria. S.L. Gaz Metan a profitat de faptul că lidera neînvinsă joacă fără omul numărul unu şi s-a impus cu 3-2. Găzarii au condus cu 2-0, Avantaje II a revenit în joc, marcând pentru 2-1, însă S.L. Gaz Metan s-a desprins iar la două goluri diferenţă, 3-1. Finalul a fost pe muchie de cuţit, însă Avantaje II a reuşit doar să mai reducă o dată din ecartul de două lungimi, scor 3-2, fără a avea forţa de a egala şi a suferit astfel primul eşec din actualul sezon.

Se cerne sita

După disputarea a o treime dintre etapele primei faze a campionatului „RealSport”, în ambele serii există câte un pluton fruntaş de câte nouă echipe care s-au desprins şi par a fi favorite la accederea în Superliga RealSport. Cele 18 grupări au mai multe puncte avans faţă de formaţiile de pe locurile următoare şi au şi demonstrat prin joc că pot deveni combatante în primul eşalon valoric, care se va forma după disputarea fazei preliminare. Un bonus la acest capitol au cele patru echipe perfecte cu maximum de puncte, AS Electroconat şi Liverpool în seria I şi EFC Anonimii şi FC Cristur în seria a II-a, care pot considera că au deja biletele pentru SuperLigă. Însă pasul greşit al celor de la Avantaje II arată că orice echipă e vulnerabilă şi că există, măcar teoretic, şansa ca şi formaţiile din subsolul clasamentului să urce spre vârful ierarhiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura