Gala Fight Zone 3 s-a desfăşurat la Deva la sfârşitul săptămânii trecute. Tolea Ciumac i-a administrat lovituri puternice lui Procop

25 iunie 2018 | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor din Deva a fost arhiplină la Gala Fight Zone 3 organizată de ACS Pera BOX Deva cu participarea unor invitaţi de seamă la aceste meciuri. De remarcat faptul că toţi cei şapte sportivi de la clubul organizator au avut evoluţii foarte bune şi au obţinut victorii în faţa adversarilor. Patru dintre sportivii deveni au câştigat prin KO iar restul au câştigat la puncte.

Lovituri nepermise, în ceafă
Astfel, deveanul Eugent Mailat l-a învins pe Florin Ilie la puncte, după un meci echilibrat. Ilie a stat, cum se spune, cap în cap cu Mailat, şi multe dintre loviturile acestuia au fost în blocaj, nefiind punctate iar altele au fost din cele nepermise de regulament, fiind lovituri în ceafă. Mai mult, în repriza a treia, Florin Ilie ar fi putut fi numărat, ca urmare a unor lovituri puternice din partea lui Eugen Mailat, dezechilibrându-se. În aceste condiţii, arbitrii au luat decizia de a-l declara învingător pe devean.
Apoi, Florin Bode a câştigat prin KO în repriza a doua în faţa lui Mădălin Bobi şi astfel a intrat în posesia centurii puse în joc la categoria lui. Ionuţ Grigorescu, la doar 10 ani, dovedeşte calităţi pentru această disciplină sportivă, el reuşind să îl învingă la puncte pe Marcus Lungu, după un meci palpitant, câştigat de către tânărul sportiv devean, care astfel intră în posesia unei centuri puse în joc la această gală. Florinel Boancă a caştigat uşor meciul cu 3-0 la reprize, după o evoluţie bună, iar Adrian Boancă s-a impus prin KO în prima repriză în faţa unui sportiv de la Haţeg.
Prin KO a câştigat şi Ionuţ Solea meciul pe care l-a disputat cu reprezentantul clubului din Brad. La fel, Raul Matei s-a impus prin KO în faţa adversarului.

Seria galelor continuă
În meciurile cu invitaţi speciali, Endre Endre a câştigat prin KO, în repriza a doua, întâlnirea cu Dio Jelea, iar în meciul vedetă al acestei gale, mult aşteptat de către spectatorii din tribune, Tolea Ciumac a câştigat prin abandonul lui Marco Procop, ultimul cedând în repriza a doua şi ca urmare a loviturilor puternice care i-au fost aplicate de către Ciumac.
Clubul organizator mulţumeşte coloboratorilor, sponsorilor şi Primăriei municipiului Deva pentru sprijinul acordat şi anunţă că seria acestor gale sportive va continua la Deva cu alte meciuri interesante care se vor desfăşura în cadrul Fight Zone 4 şi la care vor fi invitate vedete din ţară şi din străinătate.

Loading...

Nu sunt permise comentarii la acest articol.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apa Serv Valea Jiului, în permanentă legătură cu consumatorii

După sistemul de audienţe în teren, pe reţelele de socializare ori la sediul societăţii, conducerea operatorului de apă şi canal...

Doi elevi din judeţ, eliminaţi de la Bacalaureat

Doi elevi din judeţ au fost eliminaţi din prima probă scrisă a Bacalaureatului, care s-a desfăşurat ieri, 25 iunie. Potrivit...

Azil ilegal, sub nasul autorităţilor

La doi paşi de centrul Devei, pe strada Aurel Vlaicu, funcţionează un azil de bătrâni. Circa 40 de vârstnici sunt...

Închide