Gala „Fight 4 Pride”, spectacol reuşit în ring

5 decembrie 2016 | 14 Comentarii | Publicat in: Sport

1-gala-fight-4-pride-5-decembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Cel mai interesant eveniment din sporturile de contact organizat în acest an la Deva nu a înşelat aşteptările. Gala „Fight 4 Pride”, organizată de Gladyator Gym Deva în colaborare cu Pera Box, a fost urmărită de o sală arhiplină care a văzut 11 meciuri extrem de spectaculoase. Main eventul serii a fost duelul de box dintre deveanul Eugen Mailat şi cunoscutul luptător basarabean, Tolea Ciumac.

Laurenţiu Bota, victorie cu sacrificii
Cei 2.000 de spectatori prezenţi la Sala Sporturilor din Deva au putut vedea şapte dueluri de kick-box, trei de box şi unul de MMA. Din cei cinci deveni prezenţi în ring, trei au câştigat la puncte iar ceilalţi doi au pierdut, unul prin abandon, cauzat de o accidentare, iar celălalt la puncte. Florin Bode, de la Gladyator Gym Deva, l-a învins după un duel spectaculos pe Daniel Micu, de la Iguana Timişoara. Într-o altă întâlnire electrizantă, Laurenţiu Bota, de la clubul Pera Box, a reuşit victoria în faţa lui Ionuţ Răducanu, de la Peacock Gym Londra. Întâlnirea dintre cei doi a avut două momente de referinţă. Ionuţ Răducanu a intrat în ring pentru un caz umanitar, dorind să ajute o fetiţă grav bolnavă, dar a pierdut în faţa unui adversar care a luptat din repriza a doua cu un deget rupt.

O centură a rămas la Deva, cealaltă a mers la Uricani
În duelurile pentru centurile Fight 4 Pride, cei doi deveni, ambii de la Gladyator Gym Deva, au obţinut o victorie şi o înfrângere. Maria Nedelcu a învins-o la puncte pe Camelia Bîrsan, de la Unifight Reşiţa. În schimb, Dani Brădiştean a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări, în meciul cu Alexandru Blaga, din Uricani. Victorii în ring au mai obţinut Nicolae Negumerean (Kudokai Sibiu), în faţa lui Bogdan Bestea (Team Covaci), Edi Orac (Box Oradea), în faţa lui Costin Dinu (Respect Gym Bucureşti), Mircea Dumitrescu (Kudokai Sibiu), în faţa lui Emilian Sângeorzan (PFG Bistriţa), Alionte Fery (Respect Gym Bucureşti), în faţa lui Florin Pop (Box Oradea), Alex Coman (Box Blaj), în faţa lui Florin Jaga (Box Oradea) şi Bili Mustafa în faţa lui Maisar Al-Qaisi.

Tolea Ciumac a învins datorită taliei superioare
Duelul vedetă, dintre Eugen Mailat (Pera Box) şi Tolea Ciumac (Kempo Bucureşti), a fost unul în care diferenţa de talie şi-a spus cuvântul. Deveanul a rezistat bine în ring, în faţa masivului său adversar, dar Ciumac a fost declarat învingător la puncte.

Comentarii (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Microfon spune:

  Perasifon cel mai bun antrenor in loc de chiloti are microfoane!

 2. Lute care te.... spune:

  Doua le are in anus, i le-a introdus Berbeceanu mai demult…

 3. Jake spune:

  Tari de tot comentariile de mai sus. Un interlop si un sifon infect. La puscarie cu el. Bulangiu

 4. Mirela spune:

  Perasifon imi vinzi si mie un microfon?

 5. FssssFssss spune:

  Am auzit ca i-a pus Baderca interdictie pe pod la Soimus.

 6. Didi spune:

  La Gala a fost si Berbeceanu. S-a dus sa-si vada prietenul si sifonul lui, pe Perasifon. Cind s-au vazut s-au imbratisat, s-au pupat, iar la despartire Perasifon l-a turnat pe Margan, iar Berbecu i-a mai dat un microfon sa-si inregistreze rivalii. ce urit din partea lor. Ha ha ha

 7. gigi spune:

  vai de voi anonimii aveti oftica si invidie pe om batava dracu de sageti:))))))))

 8. florin spune:

  VOI ASTIA MARI INTERLOPI A LU MARGAN CARE PREDA LA POLITIE INREGISTRARI SI SCAPA CU AMENDA NU VAM VAZUT LA GALA AVEATI INTERDICTIE SAU NU VA TRIMIS BANI SEFU:)))))))))))))

 9. Baderca spune:

  Mucles sclavilor. Seful vostru, adica burtosul de Pera, e un sifon jegos si un bulangiu.

 10. stana spune:

  MAI SAGETI CIOCU MIC CA AM VAZUT DECLARATILE VOASTRE PE FB CARE VA PUS SEFU DECEBAL MARGAN CARE DA NEVEURI RATATE DE PENSIONAR:))))))))))))))

 11. Lute care te.... spune:

  @stana,florin,gigi
  Bai analfabetilor,invatati sa va scrieti inainte sa postati aici. Ca si informatorul Pera, seful vostru, cate 3 trimestre pe an.

 12. stana spune:

  LUTE FUTEM LA MAMA TA:)))))))))))))SA NE INVETE SA SCRIEM:))))))))))))

 13. Lute care te.... spune:

  @stana

  Tigane ce sa futi tu mah? Pai nu de aia te-a aruncat ma-ta in strada, ca nu-i mai faceai fata? Cel putin asa mi-a spus ultima data cand i-am dat la ****. Daca m-a mintit, mint si eu….

 14. Orfanu spune:

  Lute cind te prind te trosnesc. Fii pe faza.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eşec pentru violatorul din Petroşani

Individul a cerut liberarea condiţionată după ce a executat jumătate din pedeapsă. Magistraţii au decis ca acesta să-şi petreacă sărbătorile...

A fugit de puşcărie, dar nu pentru mult timp

Un bărbat de 35 de ani, din Vulcan, care a încercat să se ascundă pentru a scăpa de închisoare, a...

Deveancă tâlhărită în plină stradă

O femeie de 60 de ani din Deva a fost jefuită în plină stradă, un necunoscut smulgându-i poşeta de pe...

Închide