Gabriel Popa, candidat independent la Camera Deputaţilor

Sorina Popa

Fostul viceprimar al municipiului Orăştie, Gabriel Popa (foto), s-a înscris în lupta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
El a demisionat în luna mai din PNL, candidând şi la locale, pentru postul de primar al Orăştiei. De data asta, Popa atacă un mandat de deputat. Ca independent, el a trebuit să facă dovada că a strâns 2.156 de semnături, pentru a putea să candideze la Parlamentul României. Gabriel Popa va merge pe Colegiul Orăştie.
Ieri, cei de la Biroul Electoral Judeţean au verificat cele 2.900 de semnături strânse de Gabriel Popa.
„Candidez la Parlament, pentru că vreau să schimb ceva în ţara asta. Vreau să se termine cu găştile şi să se lucreze pentru români şi pentru ţară. Mă voi lupta nu numai pentru Colegiul unde candidez, ci pentru întreaga ţară. Deocamdată, sunt mai multe legi care trebuie modificate. Este vorba despre Legea Pensiilor, a Învăţământului, a Sănătăţii”, a declarat Gabriel Popa pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Gabriel Popa a obţinut 34,5 la sută, la alegerile din 2009, la funcţia de primar, după ce Iosif Blaga a renunţat la primărie, pentru Parlament. Popa a deţinut funcţia de viceprimar timp de şase luni, două luni fiind chiar primarul interimar al municipiului Orăştie. La localele din acest an, el a obţinut 2.443 de voturi. Pe de altă parte, de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), s-a înscris pentru Colegiul Deva-Hunedoara-Haţeg, pentru Senat, Pavel Grigorie Laszlo.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare