Futsalul revine cu un nou format competițional

Începând de mâine este programat primul turneu de futsal în Liga I, turneu care reunește la start un număr de doar opt echipe. Competiția din prima ligă se va desfășura până la noi ordine, în sistem turneu, în localități pe care le stabilește federația, cu acceptul echipelor cuprinse în competiție.

Turneul care deschide sezonul actual este stabilit deci să se desfășoare  la Miercurea Ciuc, unde se vor disputa primele 3 etape  de campionat și  turneul final al Cupei României.

Autobergamo Deva va debuta sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 16, când va întâlni formația Luceafărul  Buzău. Duminică va juca, de la ora 13.30, cu FC_Odorhei-ul Secuiesc, iar luni, 12 octombrie, de la ora 11.30, cu  Dunărea Călărași.

În cadrul turneului final al Cupei României, în prima semifinală programată marți, 13 octombrie, de la ora 15.30, se vor întâlni Imperial Wet Miercurea  Ciuc și  Autobergamo Deva.

Deoarece jocurile se vor desfășura fără spectatori, partidele vor putea fi urmărite de cei interesați pe canalele de televiziune cu care FRF are convenții încheiate sau pe canalul propriu al federației.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare