Sport

FUTSAL. Una caldă, una rece, pentru echipele din Deva

În etapa a 8-a a Ligii I de fotbal în sală, CSM Deva a obținut, pe teren propriu, o victorie în fața echipei Mausoleul Mărășești, în vreme ce a doua echipă din municipiul Deva a cedat în confruntarea disputată în de­plasare cu campioana United Galați.

Diferența s-a mărit
În Sala Sporturilor din Deva, CSM-ul a avut în față o echipă care a venit să își vândă scump pielea și chiar a deschis scorul în minutul al treilea din această par­tidă. Gazdele au intrat, însă, în avan­taj la pauză, 3-1, prin cele două goluri înscrise de Ramic și Ricardinho. În par­tea secundă a acestei întâlniri, diferența s-a mărit în favoarea gazdelor de la CSM Deva până la 6-1, golurile fiind îns­crise de Budai, Ramic și Nastai, pentru ca oaspeții să puncteze din nou. Junio­rul Sebastian Sandu a marcat golul de 7-2 în minutul 37, dar tabela a fost în­chisă tot de echipa care o deschisese, cea din Mărășești, cu două goluri pe par­cursul ultimului minut. S-a încheiat 7-4, iar jucătorii deveni păstrează locul al treilea în clasament cu 17 puncte.
ACS West Deva a suferit un eșec ustu­rător pe terenul campioanei en titre, United Galați. Formația de la Dunăre s-a impus cu 16-0, aceasta fiind cea mai mare diferență de scor înregistrată în acest sezon.