Sport

FUTSAL. Turneul Final Four la Deva

Campioana a confirmat

 

Luni au debutat partidele din semifinalele Turneului Final Four din Cupa României la fotbal în sală, întrecerile jucându-se la Deva.

În primul joc s-au întâlnit deținătoarea trofeului United Galați și formația Kereszthegy Remetea, ultima venită din liga secundă. Gălățenii au deschis scorul în minutul 7, prin Robert Crișan, dar harghitenii au avut și ei șanse bune de a înscrie în minutul 5, prin Doltea, care a trimis mingea în bară. Vor marca, apoi, în minutul 10, prin Ianos Csog. Gălățenii au preluat, din nou, conducerea pe tabelă prin golul înscris de Stefan Krstic.

Repriza secundă a început cu o bară în contul campioanei și cu intervenții bune ale portarului echipei din Harghita. United Galați a înscris în minutul 23 prin Matei Boșneagă pentru 3 la 1. Scorul final a fost 7 la 1, United Galați calificându-se în finala ediției din acest an.

Gol spectaculos

În semifinala a doua s-au întâlnit cele două echipe din municipiul nostru, ACS West Deva și Autobergamo Deva. Debutul de joc a fost dominat de către gazdele de la West dar de înscris au reușit mai experimentații jucători de la Autobergamo, prin Da Silva Bernardo. Cei de la West Deva au avut o suită de trei ratări consecutive, autori fiind Mimi Stoica și George David, pentru ca apoi să reducă din diferență pe tabelă prin Ionuț Florea. La pauză a fost 1-2 .
La reluare, Autobergamo a înscris prin Cristi Matei și apoi prin Da Silva, care a reușit un gol spectaculos în minutul 30. Scorul final, 8 la 1, pentru Autobergamo Deva a fost stabilit în ultimul minut de către Bordea, iar Autobergamo s-a calificat în finala acestei competiții.

Marti de la ora 18  în finală se vor întâlni United Galați și Autobergamo Deva. (N.Gavrea).

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura