Sport

Futsal. Scandal cu acuzații grave pentru derby-ul amânat

Derby-ul mult așteptat dintre CS United Galați și Autobergamo Deva a fost amâ­nat la cererea grupării gălățene care a invocat numărul mare de jucători indis­po­nibili din lotul echipei pregătite de Florin Ignat.

Patru jocuri în nouă zile
Decizia l-a nemulțumit pe președintele grupării hunedorene, Dorin Popa, care a lansat acuze înspre clubul gălățean. Răs­pun­sul celor din Galați a venit repede. „Am notificat încă de joi, 4 noiembrie, Federația Română de Fotbal că suntem în impo­si­bi­li­tatea susținerii acestui joc la data stabilită inițial, în ciuda nemulțumirii, altfel firești, a grupării hunedorene exprimate deja în social-media prin însuși președintele Dorin Popa”, scrie într-un comunicat al echipei CS United Galați.
„Personal, îl cataloghez drept un alt ca­pitol din stufosul album ‘de-ale futsalului românesc’ Am luat cunoștință, joi, după ce am rezervat cazare și mijloc de transport… în zadar. Normal că este un scenariu preme­ditat care, dacă are succes la Comisiile de Disciplină aruncă clubul nostru într-o misi­u­ne draconică, prin reprogramare fiind ne­voiți, probabil, să susținem în 9 zile 4 jocuri, dintre care meciul cu Galați, după etapa lor de staționare și la doar trei zile, la Timișoara. (…) Domnilor, reveniți-vă! Nu vă mai bateți joc de competiție, nu mai faceți scenarii cu motive de râsul lumii, doar de dragul câș­tigului… Apropo să nu uite cei din Galați că în urmă cu ceva timp agățându-se tot de o chichiță din regulament ne-au forțat să ju­cam la 48 de ore, după ce ne am întors de la un adevărat Elite 16 jucând acolo cu coloși ai futsalului european. Domnilor din Comisii nu mai dați apă la moară acestor demersuri tragi-comice!”, este mesajul lui Dorin Popa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura