Sport

FUTSAL. Naționala U19 participă la un turneu în Serbia

În perioada 7-12 februarie, naționala U19 de futsal a României participă la turneul internațional amical “FUTSAL LOVE” din Serbia. Tricolorii vor disputa trei partide în compania selecționatelor similare din Bosnia și Herțegovina, Belarus și Serbia. Toate me­ciurile se desfășoare în Sala “Vlade Divac”, din localitatea Vrnjačka Banja, Serbia.
Ieri, în prima zi a turneulu, România a întâlnit formația din Bosnia și Herțegovina. Astăzi se va disputa partida Belarus – România, iar vineri, se joacă Serbia – România.
Lotul convocat de selecționerul Robert Lupu (n.r.-care nu a făcut deplasarea, fiind depistat pozitiv la Covid) pentru acest turneu este:
Portari: Robert Căruntu (A.E Bellsport L’Hospitalet/Spania), Alin Cârdei (United Galați), Andrei Crudu (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț)
Jucători de câmp: Jurj Narcis (Șoimii Șimand), Andrei Buhăceanu (CFR Timișoara), Norbert Barbocz (KSE Târgu Secuiesc), Richard Boga (FK Odorheiu Secuiesc), Darius Roca (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Vasile Pruteanu (Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Marius David (Luceafărul Buzău), Janos Csog (FK Odorheiu Secuiesc), Alexandru Trifa (CFR Timișoara), Vlad Ilie (Zaragoza Unión/ Spania), Tamas Nagy (CSM Târgu Mureș), Mădălin Trion (CFR Timișoara).
Pentru selecționata U19 de futsal a României vor fi ultimele meciuri de verificare înainte de turneul de calificare pentru UEFA European Under-19 Futsal Championship. Selecționata pregătită de Robert Lupu face parte din Grupa a 5-a, alături de Rusia, Slovacia și Georgia. Turneul va fi găzduit de România și se va desfășura în perioada 15-20 martie 2022.
Pentru turneul final vor fi puse la bătaie doar șapte bilete. Deținătoarea trofeului, Spania, care s-a impus la prima ediție a Campionatului European U19, în urmă cu doi ani în Letonia, în același timp și gazdă, este calificată din oficiu. Turneul final se va disputa în perioada 3-10 septembrie 2022, la “Olivo Arena” din Jaén, Spania.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.