Sport

FUTSAL Liga I. Derby-ul campionatului se joacă la Deva

Mâine este programată etapa cu numărul 14 din Cam­pio­natul primei ligi de fotbal în sală. Sunt pro­­gramate do­uă par­tide foarte importante pen­tru struc­tura superioară a clasamentului.

Prima șansă la victorie
Astfel, de la ora 17 se joacă partida Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CFF Clujana Cluj-Na­poca la care gazdele au prima șansă la victorie, pentru că jucătorii din Odorhei, aflați acum pe locul secund, cu un total de 24 de puncte, vor să fie pe podiumul de premiere la finalul acestui sezon competițional.
Capul de afiș al etapei este însă partida considerată der­by-ul campionatului, care se va desfășura la Sala Spor­tu­rilor din Deva, unde formația Auto­bergamo (acum pe locul trei în cla­sa­ment, cu 22 de puncte), primește pe campioana ediției tre­cute, United Galați. Jocul se anunță foarte important, mai ales pentru echipa gazdă, care vrea să se mențină în plasa celor de la FK Odorhei, aflați în avantaj cu doar două puncte. De­venii au anunțat și două nume noi în echipă, doi brazilieni transferați la început de an. Este vorba de Bernardo care vine de la Vasco de Gama Brazilia și de Keko (foto) venit de la Rio de Janeiro. Cealaltă echipă din municipiul nos­tru, ACS WEST Deva, va juca marți, 24 ianuarie, de la ora 18.30, în depla­sa­re, la Luceafărul Buzău, într-o partidă televizată.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura