Futsal, Liga I. Autobergamo are meci greu acasă cu Dunărea Călăraşi

3 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor din Deva găzduieşte duminică, de la ora 18.00, partida dintre Autobergamo şi Dunărea Călăraşi, contând pentru etapa a IV-a din Liga I, la futsal, o întâlnire de tradiţie din futsalul românesc, cele două formaţii oferind în ultimii ani meciuri de calitate. Nu este un meci uşor pentru echipa deveană, formaţia din Călăraşi fiind un adversar redutabil.

În cadrul aceleiaşi etape mai sunt programate alte două meciuri: duminică, de la ora 15, la Cluj, partida Clujana Cluj Napoca – Informatica Timişoara, iar luni, de la ora 18, întâlnirea dintre Odorheiu Secuiesc – Imperial Wet. United Galaţi stă în această etapă. Restanţa din etapa a doua dintre Odorheiu Secuiesc şi Informatica, Timişoara, a fost reprogramată în 10 octombrie.
Reamintim cititorilor noştri că într-o partidă care s-a jucat marţi şi a contat pentru etapa a treia, Autobergamo a pierdut la Timişoara cu Informatica, partidă în care gazdele s-au impus cu 5 – 2 (2 – 0).
Iată şi lotul lui Autobergamo la acest meci: Vlad Iancu, Cătălin Şerban – portari, Kovacs Zabar, Mihnea Toader, Sergiu Gavrilă, Andrei Grosu, Iago Otero, Ion Anton, Andre Sasse, Morad Mallouk, Antonio Ribeiro, Bogdan Pieptea, Andrei Vesa – jucători de câmp.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a. Etapă cu meciuri echilibrate

Duminică se vor disputa jocurile din etapa a 8-a în campionatul Ligii a V-a din judeţ. De urmărit partidele de...

Fotbal, Liga a III-a. Deplasări grele pentru echipele hunedorene

Cele două echipe din judeţul Hunedoara care evoluează în Liga a III-a de fotbal susţin la acest final de săptămână...

Târgul Colecţionarilor, ediţia LXI

Zeci de colecţionari din judeţul Hunedoara şi din ţară vor participa, sâmbătă, 12 octombrie 2019, între orele 7:00 şi 13:00,...

Închide