Futsal: Cupa României pentru juniori U 19

6 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sala Sporturilor „Rákóczi” din Odorheiu Secuiesc este în aceste zile gazda turneului final al Cupei României la futsal, competiţie rezervată juniorilor sub 19 ani.

Partidele programate în prima zi a turneului au oferit şi primele surprize. La Odorheiu Secuiesc este prezent pentru a-i urmări pe cei mai buni juniori din România şi Robert Lupu, selecţionerul primei noastre reprezentative. Formaţia Bukovina Vicov a fost întrecută de Informatica Timişoara, iar West Deva (aflată în premieră în această fază a competiţiei) a pierdut jocul cu CSM Târgu Mureş (echipă antrenată de Endre Kacso, selecţioner al naţionalei U19 a României).
Partida dintre FK Odorheiu Secuiesc şi ACS Futsal Ceahlăul Piatra-Neamţ s-a terminat în favoarea formaţiei harghitene, iar ultimul meci al zilei la Odorheiu Secuiesc a fost şi cel mai disputat. KSE Târgu Secuiesc şi CS United Galaţi au oferit un spectacol total. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal: Amical de… pregătire pentru retur

Astăzi, de la ora 16.00, pe terenul doi din cadrul Complexului Sportiv Jiul Petroşani se va desfăşura un meci amical...

Tenis de masă: Etapa judeţeană a Gimnaziadei şi Olimpiadei şcolare

În sala Colegiului Naţional “Ovid Densusianu” din Călan s-au desfăşurat întrecerile etapei judeţene la o nouă disciplină sportivă din cadrul...

Karateka de la CSM Petroşani participă la Naţionale

În perioada 15-17 martie, la Complexul Sportiv Izvorani va avea loc Finala Campionatului Naţional de karate WKF(sport olimpic) pentru seniori...

Închide