Sport

FUTSAL. Cupa României cu echipele din Deva la start

Cupa României Futsal Fortuna a de­bu­tat în acest weekend și va con­tinua cu meciurile din sferturile de finală. Partidele se vor disputa într-o sin­gură manșă. Câști­gă­toa­re­le se vor califica în Final Four-ul com­petiției.

Vor să păstreze trofeul
În faza sferturilor de finală sunt ca­li­ficate cinci formații din Liga 1 Futsal Fortuna și trei din eșalonul secund. Liga a II-a va avea în Final Four o re­prezentantă, câștigătoarea partidei dintre AS Inter Gheorgheni și ACS Kereszthegy Remetea, echipe care se cunosc foarte bine, cele două evo­luând în campionat în aceeași serie.
AS Inter Gheorgheni – ACS Kereszthegy Remetea va fi și primul duel din sferturile de finală ale Cupei României. Câștigătoarea din această întâlnire va juca apoi cu ACS West Deva (Liga I).
La Timișoara și Galați, sunt progra­mate două confruntări foarte inte­re­san­te. Astăzi, 20 februarie, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara se joacă partida CFR Timișoara – Autobergamo Deva. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport. Marți, 21 februarie, de la aceea­și oră, 17:00, United Galați și FK Odorheiu Secuiesc, două dintre cele mai bune formații din futsalul româ­nesc, vor lupta pentru ultimul loc ce asi­gură prezența în Final Four. Gă­lă­țenii sunt deținătorii trofeului și vor să păstreze Cupa României la Galați.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura