Futsal: Campionatul Naţional U-19

13 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de juniori de la Autobergamo Deva şi-a aflat adversarele din grupa pe care o va organiza la Deva, în cadrul semifinalelor campionatului naţional. Din grupa de la Deva fac parte Pro Tineret Sighişoara şi CSJ Ştiinţa U Craiova.

În prima partidă s-a disputată aseară Autobergamo, a jucat cu Pro Tineret Sighişoara (vom reveni cu rezultatul în ediţia de mâine). Astăzi se joacă partida dintre CSJ Ştiinţa U Craiova şi Pro Tineret Sighişoara, iar mâine, de la ora 11, urmează să aibă loc ultimul joc al turneului, cel dintre Autobergamo Deva şi CSJ Ştiinţa U Craiova.
Echipele clasate pe primele două locuri în grupele semifinale merg la turneul final, care se va disputa în sistem eliminatoriu, cu sferturi de finală, semifinale şi finale. Echipele clasate pe locul 1 în grupele semifinale vor întâlni în sferturi o echipă situată pe locul 2, alta decât cea cu care au jucat deja în grupă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a III-a: ACS Şirineasa promovează în eşalonul superior

Echipa „adoptată“ de Valea Jiului a reuşit un rezultat cu care este promovată în liga superioară, indiferent ce se va...

Asociaţia FLAG proiect 4, 14.05.2018

Asociaţia FLAG proiect 3, 14.05.2018

Închide