Futsal: Autobergamo Deva urcă pe locul secund în clasament

Nicolae Gavrea

Etapa a IX-a din campionatul regulat al primei divizii de futsal a readus echipa deveană pe locul secund în clasament. Cu victoria înregistrată în deplasare la Futsal Poli Iaşi (scor final 3-1 pentru deveni), ACS Autobergamo Deva totalizează 20 de puncte, cu două mai puţin decât liderul, United Galaţi (22 puncte), dar la fel ca şi rivala sa, Informatica Timişoara, formaţie care a acumulat 20 de puncte, dar are un golaveraj mai slab decât devenii.

Rezultatele etapei a IX-a:
CFF Clujana Cluj-Napoca – Bukovina Vicov 2-5
Futsal Poli Iaşi – Autobergamo Deva 1-3
Futsal Club Dunărea Călăraşi – CS United Galaţi 4-5
Imperial Wet Miercurea Ciuc – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 8-5
SCM Gloria Buzău – Informatica Timişoara 1-8
În etapa următoare, Autobergamo Deva va juca în deplasare la CFF Clujana Cluj Napoca, partidă programată pe 18 noiembrie de la ora 15.00. În cadrul etapei este programat şi un important derbi care poate schimba clasamentul actual. Este vorba de partida care le va opune pe Imperial Wet Miercurea Ciuc şi CS United Galaţi, joc care se va disputa pe 17 noiembrie de la ora 18.
Celelalte partide din programul etapei sunt: Informatica Timişoara – Bukovina Vicov, Futsal Club Dunărea Călăraşi – SCM Gloria Buzău, Futsal Poli Iaşi – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.