FUTSAL. Autobergamo Deva a pierdut derby-ul cu United Galaţi

15 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În ultimul meci oficial de fotbal în sală, din acest sezon, Autobergamo Deva a pierdut în deplasare derby-ul primei ligi cu United Galaţi. Partida s-a încheiat cu 8-3 pentru gălăţeni. .
Marcatorii întâlnirii: Tacot 2, Araujo 2, Crăciun, Cireş, Burdujel şi Fl. Ignat câte unul la învingători, respectiv Hadnagy, Szocs şi Plugaru pentru Autobergamo, for­maţie care a pierdut acum postura de lider al campionatului.
„Un meci execrabil făcut de echipa noas­tră, cu greşeli şi evoluţii de curtea şcolii, am pierdut în fata Galaţiului fără drept de apel, echipă care a ştiut ce vrea! Felicitări Galaţi! Eu, personal, îmi cer scuze suporterilor pen­tru această evoluţie deplorabilă! Va urma o perioadă de întrerupere în care tre­buie să mutam decisiv pentru a putea visa la vreun trofeu!”, a notat, pe pagina personală de Facebook, Dorin Popa, pre­şedintele clubului devean.
Echipa din Galaţi se situează acum pe primul loc al clasamentului având 25 de puncte, urmată de Autobergamo Deva cu 23 de puncte şi de Imperial Wet Miercurea Ciuc cu 22 de puncte şi un joc mai puţin.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apel respins în dosarul copilului ucis de un tub de oxigen

Recipientul a fost manevrat greşit de un individ şi a provocat moartea unui copilaş de numai şase ani. Cel vinovat...

Beat criţă, cu permisul suspendat, a provocat un accident

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului rutier provocat de individul care nu avea voie să conducă...

Zeci de amenzi pentru nepurtarea măştilor

Echipele mixte de control desfăşurate pe teritoriul judeţului nostru au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale în cursul zilei de luni,...

Închide