Futsal: Autobergamo a pierdut la Galaţi

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva a pierdut partida programată luni seara, înregistrând astfel prima înfrângere din actualul sezon al Ligii 1 de futsal. Devenii au jucat în deplasare, în derbiul etapei a cincea şi au pierdut cu 5-3 (2-2), partida disputată pe terenul celor de la United Galaţi.

În urma acestei înfrângeri, Autobergamo Deva a coborât pe locul trei în clasament, având un total de 10 puncte, noul lider fiind chiar echipa din Galaţi care acumulează acum 12 puncte, cu menţiunea că United are trei puncte de penalizare. Pe locul secund al clasamentului, cu acelaşi număr de puncte, dar cu golaveraj inferior, se situează acum cei de la Dunărea Călăraşi, care au câştigat în această etapă, pe teren propriu, cu scorul de 20-1, partida disputată cu Clujana Cluj, echipă care, după această înfrângere, a coborât pe ultimul loc în clasament, fără nici un punct acumulat.
Gloria Buzău (locul 6, cu 6 puncte), a câştigat pe teren propriu cu 4-2 jocul cu Bukovina Vicov (loc 9, 0 puncte). Celelalte două meciuri ale etapei, respectiv FK Odorheiu Secuiesc – Informatica Timişoara şi Imperial Wet Miercurea Ciuc – Poli Iaşi s-au desfăşurat aseară, după închiderea ediţiei. În etapa următoare, duminică, 21 octombrie, cu începere de la ora 18.00, Autobergamo va întâlni, pe terenul de la Sala Sporturilor din Deva, formaţia Gloria Buzău.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.