Furtunã în Hunedoara

27 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

02 furtuna Hd 3

Sorina Popa

 O furtună puternică, izbucnită ieri după-amiaza, a provocat, într-o jumătate de oră, mai multe distrugeri în municipiul Hunedoara, patru maşini fiind avariate de acoperişul unui bloc, care a căzut peste ele.

Nu au fost victime
“Nu sunt victime omeneşti. Doi copaci au fost culcaţi la pământ de vântul puternic, pe străzile Mureşului şi Cerbului. Trei echipe ale pompierilor militari au intervenit deja cu motofierăstraie pentru degajarea străzilor”, a declarat lt. Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Potrivit unor martori oculari, sistemul de canalizare al oraşului nu a mai putut prelua cantitatea mare de precipitaţii căzută, mai multe străzi şi subsoluri fiind inundate.
„S-a circulat foarte greu prin oraş, din cauza apei care măsura, pe unele străzi, circa 10 centimetri. Totul s-a petrecut foarte rapid. Pare incredibil, dar, după o jumătate de oră, a apărut, din nou, soarele”, a relatat un hunedorean. Pompierii militari au acţionat pentru degajarea străzilor şi scoaterea apei din subsolurile ce au fost inundate, ulterior, urmând să fie făcută şi o evaluare a pagubelor.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Prostituţia de criză, la standarde…

Zilele acestea am avut multe drumuri de făcut spre şi dinspre Alba Iulia. Cum şoseaua este cam aglomerată, am avut...

„Care brãţãri mi se imputã mie?”

Ieri, într-un nou termen al procesului “Comorile dacice”, unul dintre inculpaţi, Iulian Ceia (foto), a solicitat judecătorului să se decidă...

Adnana Olariu participă la Cerbul de Aur Junior

O tânără artistă, solistă de muzică uşoară, Adnana Olariu (foto) din Hunedoara, a reuşit să treacă de două preselecţii şi...

Închide