Eveniment

Furtul de la pensionari, recuperat în instanţă

Dana Istudor

Asociaţia Pensionarilor din Petroşani încearcă să recupereze în instanţă suma de 180.000 de lei, bani care ar fi fost însuşiţi fraudulos de către una dintre fostele angajate ale asociaţiei, care îşi are sediul în cartierul Colonie.
După ani buni de cercetări, verificări sau amânări, din diferite cauze, procesul intentat fostei angajate a avut în această lună, în sfârşit, prima etapă de desfăşurare. „Eu am constatat lipsa banilor, am dat-o afară pe Dorina Iacob, am făcut dosarul şi l-am prezentat Procuraturii. Avocatul nostru a solicitat amânarea procesului, pe motiv că avocatul doamnei Iacob este soţia procurorului care a anchetat cazul, or, aşa ceva nu ni se pare normal”, a declarat Gheorghe Iuliu Pavel, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din Petroşani. Acesta susţine că fosta angajată şi-a însuşit cele aproape două miliarde de lei vechi, de-a lungul câtorva ani de zile, falsificând semnăturile membrilor asociaţiei. „Falsifica semnăturile membrilor, care, chipurile, ar fi solicitat nişte împrumuturi şi apoi lua ea banii. Astfel, în trei ani, a ridicat 180.000 de lei, în numele a aproape 100 de persoane. La etapa viitoare a procesului, îi aştept să vină ca martori pe toţi cei 86 de aşa-zişi beneficiari ai împrumuturilor şi cărora le-au fost falsificate semnăturile”, a mai spus preşedintele asociaţiei.

One thought on “Furtul de la pensionari, recuperat în instanţă

  • MINCIUNA NUMELE TAU ESTE PAVEL GHEORGHE IULIU. ACEASTA IACOB DORINA A SUSTRAS BANII PRINTR-UN SISTEM PUS LA PUNCT DE PAVEL GHE.IULIU. ESCROCUL A VAZUT CA LA UN MOMENT DAT TREABA A IESIT LA IVEALA DIN CAUZA LUI DORINA IACOB SI A ARUNCAT-O LA INAINTARE. A FACUT UN SCANDAL MONSTRU SA VADA LUMEA CE DASTEPT SI VIGILENT ESTE EL, A LUAT LEGATURA CU PROCUROAREA MANIU SI CU JUDECATORUL IACOB GHE. SI AU TRIMISO IN PUSCARIE PENTRU 3 ANI. DE CE NU SPUNE PAVEL CUM A SANTAJATO PE IACOB DORINA …,,EU NU SPUN LA NIMENI DE FRAUDA DAR TU IMI CEDEZI APARTAMENTUL ” LA O ZI DISTANTA A INTORS FOAIA -,,TE BAG IN PUSCARIE ! UITE ACUMA MA DUC SI VORBESC CU POLITISTUL SUSMAN, PROCURORUL ILINCA SI JUDECATORUL IACOB…PUSCARIA TE MANANCA …”” MARTORI LA SCENA : TOTI MEMBRII COMITETULUI ASOCIATIEI DE LA ACEA VREME.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura