Eveniment

Furt, tâlhãrie şi lipsire de libertate

Sorina Popa

Cinci tineri din oraşul Uricani au fost arestaţi, după ce s-a dovedit că ei au pătruns în Căminul Universităţii Tehnice Petroşani, din zona Câmpu lui Neag, de unde au furat 27 de calorifere din fontă, în valoare de 13.600 de lei.

Bani pentru distracţie
Ionuţ C., de 27 de ani,  Alexandru B., de 21 de ani, Robert B., de 21 de ani, Răzvan G., de 21 de ani şi Vasile C., de 22 de ani, toţi din municipiul Vulcan, au fost prinşi de poliţişti în doar trei ore de la săvârşirea furtului. Potrivit comandantului Poliţiei din Uricani, Dănuţ Mocanu, hoţii au declarat în timpul anchetei că au furat caloriferele, ca să obţină bani cu care să se poată distra. Ei au apucat să transporte caloriferele la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Lupeni. Poliţiştii au recuperat de acolo obiectele furate.
Tinerii au ştiut că în noaptea respectivă, când au dat lovitura, căminul nu este păzit, şi au venit pregătiţi cu o autoutilitară, pentru a încărca obiectele din fontă. Din fericire pentru cei de la UTP, cei cinci au fost observaţi, în timpul furtului, de un bărbat care locuieşte în zonă. Pentru a-l speria, hoţii l-au lovit pe bărbat, l-au legat la mâini şi la picioare şi i-au furat un lănţişor din aur în valoare de 1.000 de lei. Ieri, cei cinci, acuzaţi de furt, lipsire de libertate şi tâlhărie, au fost aduşi la Parchet, unde au fost audiaţi de către procurori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.