Furnizorul de droguri din Hunedoara şi-a recunoscut faptele

Cristina Ghenea

Aflat ieri, din nou, în faţa instanţei de judecată, Constantin Mavrichi – principalul furnizor al uneia dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Hunedoara – şi-a recunoscut faptele.

Considerat a fi unul dintre oamenii de bază al lui Jimmy Valer Lupulescu (n.r. zis „Lupu”), Mavrichi a fost trimis în judecată în urmă cu o lună, după ce s-a predat autorităţilor. La termenul de ieri al procesului, acesta şi-a recunoscut faptele, astfel că instanţa a dispus efectuarea unui referat de evaluare şi a fixat un nou termen, pentru 14 noiembrie.
Vreme de câţiva ani, Constantin Mavrichi a fost principalul furnizor al grupării condusă de Lupu. Acesta îşi desfăşura activitatea infracţională în Italia, însă, la rândul său, procura stupefiantele de la alţi traficanţi din Spania. În timp ce Lupu şi ceilalţi doi membri ai reţelei au fost prinşi, cercetaţi iar mai apoi trimişi în judecată, Mavrichi era de negăsit, ascunzându-se, cel mai probabil, pe teritoriul Peninsulei. În cele din urmă, în august a.c., acesta s-a întors în ţară şi s-a predat oamenilor legii. Amintim că ofiţerii de la Crimă Organizată au descoperit că gruparea se face responsabilă de comercializarea a peste 10 colete de marijuana, în decursul a patru ani. Liderul reţelei a fost condamnat la şapte ani de închisoare, cu executare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Italianul care şi-a ucis tatăl, trimis în judecată

Gianmarco Morelli (foto), italianul în vârstă de 24 de ani, care şi-a ucis tatăl cu peste 50 de lovituri de...

Cum au lucrat deputaţii hunedoreni în acest mandat (II)

Astăzi vom prezenta activitatea în cifre a încă patru deputaţi din judeţul Hunedoara, Laurenţiu Nistor (PSD), Mariana Câmpeanu (PNL), Cristian...

Primãriile hunedorene, blocate financiar

Majoritatea primăriilor hunedorene riscă să se blocheze din punct de vedere financiar, după ce o măsură luată de Guvernul Ponta...

Închide