Actualitate

Furnizorul de droguri din Hunedoara şi-a recunoscut faptele

Cristina Ghenea

Aflat ieri, din nou, în faţa instanţei de judecată, Constantin Mavrichi – principalul furnizor al uneia dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Hunedoara – şi-a recunoscut faptele.

Considerat a fi unul dintre oamenii de bază al lui Jimmy Valer Lupulescu (n.r. zis „Lupu”), Mavrichi a fost trimis în judecată în urmă cu o lună, după ce s-a predat autorităţilor. La termenul de ieri al procesului, acesta şi-a recunoscut faptele, astfel că instanţa a dispus efectuarea unui referat de evaluare şi a fixat un nou termen, pentru 14 noiembrie.
Vreme de câţiva ani, Constantin Mavrichi a fost principalul furnizor al grupării condusă de Lupu. Acesta îşi desfăşura activitatea infracţională în Italia, însă, la rândul său, procura stupefiantele de la alţi traficanţi din Spania. În timp ce Lupu şi ceilalţi doi membri ai reţelei au fost prinşi, cercetaţi iar mai apoi trimişi în judecată, Mavrichi era de negăsit, ascunzându-se, cel mai probabil, pe teritoriul Peninsulei. În cele din urmă, în august a.c., acesta s-a întors în ţară şi s-a predat oamenilor legii. Amintim că ofiţerii de la Crimă Organizată au descoperit că gruparea se face responsabilă de comercializarea a peste 10 colete de marijuana, în decursul a patru ani. Liderul reţelei a fost condamnat la şapte ani de închisoare, cu executare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura