Eveniment

Furau tabla de pe conductele de termoficare

Andreea Lazăr

Trei bărbaţi, doi din municipiul Petroşani şi unul din comuna Bretea Română, s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Aceştia au fost prinşi de poliţişti chiar în timp ce furau tabla de pe conductele de termoficare din Petroşani. Oamenii legii au fost anunţaţi printr-un apel la 112, că un grup de persoane demontează învelişul exterior al conductelor de termoficare de pe strada Independenţei din oraş. Ajunşi la faţa locului, însoţiţi de o echipă de jandarmi, poliţiştii i-au prins pe făptaşi în plină acţiune. Cei trei bărbaţi au reuşit să desprindă, cu o şurubelniţă, 10 bucăţi de tablă, despre care au declarat
că urmau să fie valorificate la centrele de colectare ale fierului vechi. Ei au fost conduşi la secţia de Poliţie pentru identificare. Pentru fapta lor, cei trei bărbaţi s-au ales cu dosare penale. Cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale ale făptaşilor.

 

Sursa principală
Fierul vechi reprezintă sursa principală de venit pentru tot mai multe persoane din Valea Jiului. Numărul celor care fură fier din cadrul societăţilor comerciale sau din locuinţe particulare este într-o continuă creştere. Poliţiştii au identificat, tot în cursul zilei de sâmbătă, în municipiul Petroşani, o altă persoană, care a apelat la această soluţie pentru a câştiga nişte bani. Numai că, de data aceasta, făptaşul era un băiat de 14 ani. Adolescentul a furat din curtea unui localnic mai multe bucăţi de fier vechi. Oamenii legii l-au prins pe băiat în timp ce transporta două ţevi metalice, de câte un metru lungime, către centrul de colectare. Prejudiciul cauzat de tânăr se ridică la 30 de lei, fiind recuperat şi înapoiat proprietarului. Pe numele băiatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura