Fundaţia Enel Cuore ajută copiii cu probleme

Carmen Cosman

Copiii cu handicap, îngrijiţi la Casa Pollicino din Petroşani, au, de ieri, o sală de kinetoterapie, dotată cu cele mai moderne aparate de recuperare, precum şi un microbuz adaptat nevoilor acestor persoane.

Investiţia a fost realizată cu sprijinul Fundaţiei Enel Cuore, care a donat 75.000 de euro pentru renovarea sălii de kinetoterapie, a spaţiilor pentru activităţile didactice, precum şi pentru achiţionarea microbuzului. „Fundaţia Enel Cuore are ca şi activităţi de bază ajutorul social şi acte de sprijin pentru diferite persoane cu probleme sociale. Împreună cu Casa Pollicino ne-am angajat să amenajăm în Petroşani această sală de kinetoterapie, încă trei birouri administrative şi dotarea cu un microbuz care să vină în ajutorul persoanelor care nu se pot deplasa, mai ales pe timp de iarnă”, a declarat  Afilon Moica, director în cadrul Electrica Banat.
Casa Pollicino din Petroşani a fost înfiinţată în anul 2008, cu sprijinul Comitatului Pollicino Belluno din Italia, ca un centru de zi pentru copiii cu handicap din zona Văii Jiului, în cadrul proiectului fiind cuprinşi, până acum, peste 40 de micuţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.