EvenimentFlash

Fugar, urmărit ca în filme, la Petrila

Livia Botici

Un tânăr din Petrila, care nu a oprit maşina la semnalele oamenilor legii, i-a pus pe jar pe poliţiştii petrileni, care au fost obligaţi să-l urmărească cu sirenele pornite, mai bine de 14 kilometri. După o urmărire ca în filme, prin pădure, ce a durat în jur de o oră, Adrian Bolog a fost, în cele din urmă, prins.

Nu a oprit, de frică

Tot scenariul, demn de un film de acţiune, s-a petrecut noaptea, Adrian Bolog fiind observat de un echipaj de la poliţia rutieră, conducând, prin localitatea Petrila, un autoturism care nu avea plăcuţe de înmatriculare. Observând neregula, oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar în acel moment tânărul a apăsat puternic pe acceleraţie şi a trecut val-vârtej pe lângă agentul postat în mijlocul drumului. Imediat, poliţiştii s-au urcat în maşina de serviciu şi au început să urmărească maşina condusă de Adrian Bolog, dar au mai chemat în ajutor încă un echipaj. Pe parcursul a 14 kilometri, fugarul nu a putut fi oprit din goana sa. Cursa de maşini a luat sfârşit în apropierea zonei Lunca Florii, din vecinătatea localităţii Petrila, acolo unde un bolovan a reuşit să facă ceea ce nu reuşiseră poliţiştii. Asta pentru că, din grabă şi neatenţie, hunedoreanul nu a observat o piatră, peste care a trecut cu roţile maşinii, moment în care unul dintre cauciucuri a explodat.

Era băut la volan

Pentru că autoturismul nu mai dădea randament şi exista riscul să fie prins, bărbatul şi-a abandonat maşina, dar şi pe pasagerul minor şi a luat-o la goană prin pădure. Poliţiştii, care au cerut şi sprijinul jandarmilor au reuşit să-l prindă în cele din urmă pe şoferul petrilean. Comisarul Ovidiu Zaharie, şeful Poliţiei Petrila, spune că „tânărul a refuzat testul de alcoolemie, dar şi recoltarea probelor de sânge. Pasagerul minor cu care acesta se afla în maşină le-a declarat însă poliţiştilor că Adrian Bolog a consumat băuturi alcoolice”, susţine comisarul Ovidiu Zaharie. Astfel, petrileanul este cercetat, în stare de libertate, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi a primit o amendă contravenţională pentru fugă şi nerespectarea semnalelor agenţilor de circulaţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura