Fugar blocat în trafic de poliţişti

Şoferul, un cetăţean din Brad, avea toate motivele să scape de echipajul de poliţie rutieră care-i făcuse semn să oprească pentru verificări. Era băut şi nu avea permis de conducere.
„Cel aflat la volan nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza deplasându-se spre strada Horea şi apoi pe străzile Morii şi Zefirului, unde a fost oprit de echipajul de poliţie. După ce a fost oprit, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani, mu­ni­cipiul Brad, a fost testat cu aparatul etilo­test, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge, în vedere sta­bilirii alcoolemiei. De asemenea, verificările au stabilit că bărbatul în cauză, nu deţine permis de conducere”, precizează poliţiştii.
În urma controalelor în trafic, poliţiştii ru­tieri au mai descoperit un bărbat de 39 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce con­ducea un autoturism, deşi se afla sub influ­enţa băuturilor alcoolice. În urma tes­tării bărbatului, aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de 0,95 mg/l, alcool în
aerul expirat. Cei doi sunt cercetaţi penal. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare