Fotoliu masaj pentru sănătatea ta

Prin achiziționarea unui fotoliu masaj cumperi de fapt, o porție de plăcere și sănătate. ”Expresia veselă a feței medicului, este începutul recuperării pacientului”, așa cum a spus odată Fernando de Rojas, dramaturgul spaniol al secolului al XVI-lea. Aproape toți oamenii se îmbolnăvesc la un moment dat, din cauza sedentarismului, ceea ce duce la dureri de spate și boli asociate. Dar pentru toate acestea există fotoliul masaj pulsar Recliner, care te poate masa într-un mod profesional chiar la tine acasă sau la birou. Un fotoliu masaj face parte dintr-o nouă generație de scaune cu masaj pe care poți face o scurtă sau mai lungă sesiune de masaj.

Fotoliu masaj pentru antreprenori

Pentru antreprenori fotoliile de masaj sunt interesante, deoarece, prin achiziționarea unuia sau a mai multora, îşi pot crea propria afacere mica, simplă și de încredere. În primul rând, un fotoliu masaj este un scaun special care efectuează diferite tipuri de masaj, fiind controlat simplu și ușor. Atunci când alegi fotolii masaj ar trebui să iei în considerare locul lor de instalare. Nu necesită un spațiu suplimentar mare, dar trebuie să fie la vedere, astfel încât să fie observate. Cele mai bune locuri pentru amplasarea fotoliilor electrice de masaj sunt centrele comerciale, aeroporturile, gările moderne, hoteluri, case de vacanță, pensiuni, zone de divertisment și agreement, spălătorii auto, centre de afaceri, saloane de înfrumusețare, saloane de coafură, centre SPA etc. Instalându-l într-un loc vizibil, îi faci deja publicitate.

Fotoliu masaj Acaju

Astăzi, în magazinul online acaju.ro există modele diferite de fotolii masaj, într-o varietate de culori. Avantajul unui astfel de fotoliu, este că poate funcționa fără întrerupere și întotdeauna va arăta impecabil. Are un sistem computerizat cu memorie, pentru diferite tipuri de masaj, relaxant și terapeutic. Un astfel de fotoliu, cu ajutorul electronicii sale, se adaptează la caracteristicile individuale ale fiecărei persoane care s-a așezat pe fotoliu pentru o sesiune de masaj. Fotoliul oferă opțiunea de ajustare a datelor antropometrice ale utilizatorului. Un astfel de fotoliu masaj efectuează o varietate de tehnici de masaj, bătaie, frecare, frământare, întindere, vibrație, atingere, mișcări asemănătoare undelor etc. Pentru cele mai bune rezultate, fotoliul poate activa sau dezactiva automat aceste moduri și de asemenea, le poate combina.

Mai mult, fotoliul de masaj automat poate efectua diferite tipuri de masaj cu aer pentru spate, talie, gât, încălzirea cu infraroșu a mușchilor spatelui, masaj clasic al gâtului etc. Drept urmare, utilizatorul își îmbunătățește circulația sanguină, își reduce nivelul de oboseală, își restabilește sistemul nervos, normalizează activitatea sistemului musculo scheletic, restabilește metabolismul, îmbunătățește starea de spirit, îmbunătăţeşte imunitatea, elimină insomnia, sindromul oboselii dispare, și întreaga stare a corpului se îmbunătățește.

Modelele de fotolii masaj sunt multifuncționale, efectuează sute de combinații de masaj, fiind capabile să maseze întregul corp, începând cu ceafa. Practic, după câteva minute de masaj, te vei simți complet recuperat, deoarece dispun de programe automate de masaj delicat sau rapid.  Oferă moduri antistres, controlul ritmului cardiac, revitalizant, relaxant, revigorant, ameliorarea stresului etc. Acțiunea termică este asigurată de funcțiile suplimentare. În plus, fotoliul este confortabil de operat, cu o gamă extinsă de programe.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare