Fotografia lui Michael Jackson, furatã din centrul Petroşaniului

30 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 tablou furat michael jackson petrosani

Dana Istudor

 Fanii regelui muzicii pop din Valea Jiului au rămas şi fără singurul loc unde puteau să se reunească şi să-i aducă acestuia un ultim omagiu, după ce hoţii au furat un tablou comemorativ, pus într-un parc din Petroşani.

De sub ochii poliţiştilor comunitari
Fotografia starului internaţional al muzicii a fost furată în noaptea de duminică, în ciuda faptului că parcul unde a fost pusă de edilii din localitate este păzit nonstop de către poliţiştii comunitari. Oamenii legii au observat ieri dimineaţă că fotografia amplasată pe statuia minerului nu mai este. După ce au sunat la Primăria Petroşani, pentru a vedea dacă nu cumva a fost luată la ordinul edililor, au constatat că fusese furată. Cei doi agenţi ai Poliţiei Comunitare Petroşani, care au intrat în tura de ieri dimineaţă, susţin că fotografia comemorativă a fost sustrasă în tura de noapte. Viceprimarul din Petroşani nu a fost mulţumit însă de explicaţie şi a cerut şefilor poliţiştilor să declanşeze o anchetă, pentru a stabili cum de a fost posibil ca un obiect să dispară fără urmă din cel mai bine păzit parc al oraşului şi-i bănuieşte pe poliţiştii comunitari aflaţi în rondul de noapte că nu şi-au făcut treaba.

Fanii, consternaţi şi indignaţi     
Şi fanii lui Michael Jackson s-au arătat indignaţi, mai ales că duminică seara s-au întâlnit la statuia din Parcul „Carol Schreter”, unde era fotografia lui Michael, pentru a aprinde o lumânare în memoria idolului lor. Primăria Petroşani a comandat ieri o altă fotografie, care va fi pusă în locul celei dispărute şi a mai cerut ca poliţiştii comunitari care au dat dovadă de neglijenţă în serviciu să fie sancţionaţi.
Ca un ultim omagiu adus starului, melodiile lui Michael au fost difuzate, la instalaţia publică de sonorizare a oraşului, tot week-end-ul trecut.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Director nou la SC ECO SID Hunedoara

De astăzi, Gheorghe Cical, funcţionar în cadrul biroului de urbanism al Primăriei Deva, şi consilier local al municipiului Hunedoara, este...

Realizatori, vă ordon: tâmpiţi-i…!

Editorialul meu de azi vine ca un ecou a ceea ce a scris Mircea Lepădatu cu puţin timp în urmă...

Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un şef de prin instituţia ai cărei angajaţi umblă cu caschete, s-a întors la serviciul său, deoarece...

Închide