Politica si administratie

Director nou la SC ECO SID Hunedoara

Nicolle Ebner

De astăzi, Gheorghe Cical, funcţionar în cadrul biroului de urbanism al Primăriei Deva, şi consilier local al municipiului Hunedoara, este noul director al SC ECO SID SRL Hunedoara.

Doi candidaţi pentru postul de conducere
După ce Consiliul Local Hunedoara a aprobat, la începutul lunii martie a acestui an, transformarea societăţii ECO SID din SA, în SRL, în 11 mai, a aprobat noua organigramă a societăţii şi scoaterea la concurs a funcţiei de director al societăţii. Marian Mihalache, director al SC ECO SID SA în perioada 2005-2009, a preferat să nu participe la concursul organizat, săptămâna trecută, de către Primăria Hunedoara, şi la care, în final, s-au înscris doar doi pretendenţi la ocuparea postului de conducere nou creat. Câştigător a fost desemnat Gheorghe Cical, membru al Consiliului Local Hunedoara, şi până ieri, funcţionar la Biroul de Urbanism din cadrul Primăriei Deva. Conform organigramei adoptate luna trecută, SC ECO SID SRL Hunedoara are 10 angajaţi, dintre care doi cu funcţii contractuale de conducere şi restul de execuţie.

Plângere prealabilă, depusă la primărie
Marian Mihalache a refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la obiectul notificării şi motivul plângerii prealabile depusă la Primăria Hunedoara, considerând că pentru el, SC ECO SID SA Hunedoara este un capitol închis. Notificarea şi plângerea prealabilă figurează pe ordinea de zi a şedinţei CL Hunedoara, care are loc astăzi, însă viceprimarul Dan Robert afirmă că este puţin probabil ca ele să fie discutate, deoarece vin din partea unei societăţi care nu mai există, SC ECO SID SA fiind radiată din Registrul Comerţului, odată cu înfiinţarea SC ECO SID SRL Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura