Fotbaliștii hunedoreni sună adunarea

Jucătorii echipei hunedorene au fost convocați pentru reluarea pregătirilor, în vederea participării la ultima parte din campionatul, vineri 14 ianuarie, la ora 15, la stadionul „Michael Klein”.

Meci școală
Lotul se va pregăti în următoarele săp­tă­mâni pe plan local şi are stabilite deja şase partide de verificare. Apoi, la jumătatea lunii februarie este stabilit şi un cantonament în Antalya, acolo unde echipa hunedoreană va mai susţine alte câteva teste.
Între 17 şi 20 ianuarie jucătorii hunedoreni vor efectua vizita medicală, iar sâmbătă este programat şi un meci-şcoală, cu echipa secundă a clubului. Vor urma apoi câteva partide de verificare cu formaţii din judeţ dar şi din Caraş-Severin, până la plecarea în stagiul de pregătire centralizată din Antalya, programat pentru 13-22 februarie.

Iată programul partidelor amicale și adversarii stabiliți pentru aceste partide :
21 ianuarie – Corvinul II Hunedoara
29 ianuarie – ACS Progresul Ezeriş
4 februarie – Şoimul Băiţa
11 februarie – CSO Retezatul Haţeg
26 februarie – Aurul Brad
5 martie – Aurul Brad.

Conducerea clubului hunedorean men­țio­nează că, în funcţie de condiţiile me­te­o­ro­logice, datele aceastea se pot modifica.
Menționăm că primul joc oficial din noul sezon este programat în 12 martie, în deplasare, la Avântul Reghin, partidă care contează pentru etapa a-16-a a seriei a IX-a din Liga a III-a.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.