Sport

Fotbaliștii de la Deva revin cu forțe proaspete

Recent s-a desfășurat primul an­tre­nament din sezonul 2023-2024 pen­tru fotbaliștii de la CSM Deva. Sub co­manda antrenorului principal Ștefan Nanu și a colaboratorilor acestuia au fost prezenți 41 de jucători.

Unii au venit, alții au plecat
Dintre jucătorii prezenți la reunirea lotului mulți sunt juniori, aflați în probe la CSM Deva, urmând a fi păstrați în lot doar o parte dintre aceștia. De ase­me­nea, au fost prezenți jucătorii cu care
s-au semnat contracte în intersezon, Valentin Munteanu – Buzău, Alexandru Stoica, Darius Buia, Paul Copaci, Alexandru Rus – Gloria Bistrița, Alexandru Georgescu – Farul Constanța, Alexandru Sabău, Denis Giosu, Andrei Gavrilă, Nicu Modan – Șoimii Lipova, Gabriel Ștoi – Ripensia Timișoara, Alexandru Pătlagică – UTA, Cătălin Ionica – Alba Iulia. Pe de altă parte, CSM Deva s-a despărțit de mai mulți jucători. Printre cei care au plecat se numără și stoperul Alexandru Iordache, un produs al Centrului de Copii și Juniori de la CSM Deva, care a primit acceptul clubului de a se transfera la prim-divizionara FC U Craiova. Nelu Ardelean, președintele de la CSM Deva, le-a transmis jucătorilor și staff-ului că, în privința atingerii obiectivului pentru acest sezon, calificarea în barajul de pro­movare pentru Liga 2, au tot spri­jinul conducerii clubului și al ad­mi­nistrației publice locale din municipiu, care susține financiar clubul de la poalele Cetății. Prezentarea oficială a lotului va avea loc luni, 17 iulie.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura