Sport

FOTBAL. Sancțiuni pentru Rapid și Dinamo București după derby

Rapid și Dinamo au fost amendate după spectacolul pirotehnic oferit în cadrul derby-ului disputat pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1 și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Cosmin Matei, respectiv Jakub Vojtus.

Suma mare
Pentru că nu sunt la prima abatere din acest sezon, rapidiștii s-au ales cu o amendă uriașă, în valoare de 60.000 de lei, dar și cu terenul suspendat timp de două etape.
De cealaltă parte, Dinamo a încasat o amen­dă mai mică, în valoare de 22.500 de lei.
După ce partida a fost întreruptă de către arbitrul Istvan Kovacs încă din minutul 2, timp de aproximativ două minute, din cauza su­por­terilor lui Dinamo care au aruncat cu torțe pe teren, nici rapidiștii nu s-au lăsat mai prejos.
În minutul 48 al întâlnirii, suporterii giu­leș­teni au început să arunce cu materiale piro­tehnice pe teren, făcând și victime.
Andrei Radu, căzut pe gazon, a fost afectat de sunetul puternic al petardelor care au explodat în apropierea careului. Mai „avariat” a fost însă Răzvan Patriche, fotbalist care s-a ales cu o arsură la gambă și a primit rapid îngrijiri medicale. Zona afectată i-a fost bandajată și acesta a continuat jocul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura