Sport

FOTBAL PE PLAJĂ. West Deva, învinsă în prima partidă la Euro Winners Cup

Echipa de fotbal pe plajă West Deva nu a reușit să treacă de formația la Falfala Kafr Qassem (Israel), fiind învinsă cu scorul de 3-1, la Euro Winners Cup.
Devenii au debutat promițător, au reușit deschiderea scorului prin bra­zilia­nul Tony, dar apoi adversarii au înscris de 3 ori consecutiv și au stabilit rezultatul final la 3-1. Formația din Falfala a fost un adversar foarte dificil, având în componența lotului atât cel mai bun portar al ediției precedente a Euro Winners Cup, Elliot, cât și pe că­pitanul Elveției, Noel Ott, supranumit “Messi of Beach Soccer” dar și pe balonul de aur al anului trecut, Ozu Moreira. În cel de al doilea joc, West Deva va întâlni formația campioană a Germaniei, Beach Royals Dusseldorf. Cu două victorii posibile în ultimele două partide ale grupei, West Deva își va îndeplini principalul obiectiv pentru acest turneu, accederea în optimile de finală ale competiției deoarece, con­form regulamentului.
În fotografia atașată se poate obser­va steagul României, care a ajuns pe arenele Euro Winners Cup datorită clubului ACS West Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.