Fotbal. Meciul România-Irlanda, arbitrat de un francez

Meciul pe care echipa naţională de fotbal a României îl va disputa, la 4 septembrie, cu selecţionata Irlandei de Nord, în Liga Na­ţiunilor, va fi arbitrat de o brigadă din Franţa condusă de Francois Letexier (foto), infor­mează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.


Francois Letexier va fi ajutat la cele două tuşe de arbitrii asistenţi Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, al patrulea oficial fiind desemnat Amaury Delerue. Centralul din Franţa, în vârstă de 31 de ani, a mai arbitrat reprezentativa României în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor, în octombrie 2018, în victoria cu 2-1 obţinută în Lituania.
De asemenea, Letexier s-a aflat la centru şi în al doilea meci al tehnicianului Mirel Rădoi pe banca selecţionatei Under 21 a României. Pe 11 septembrie 2018, tinerii „tricolori” se impuneau cu 2-0 în faţa Bosniei-Herţegovina la Ovidiu şi făceau un pas important spre calificarea la EURO 2019.
Echipa naţională a României întâlneşte, la 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Irlandei de Nord, într-o partidă contând pentru pri­ma etapă a Grupa 1 a Ligii B a Ligii Na­ţiu­nilor, ediţia 2020-2021. Acesta va fi primul meci al noului selecţioner Mirel Rădoi la conducerea primei reprezentative.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.