Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui, victorii pe linie

Nicolae Gavrea

Etapa cu numărul XI din campionatul Ligii a V-a judeţul Hunedoara s-a disputat duminică, unele partide chiar în condiţii de ceaţă densă, dar competitorii nu au acuzat acest lucru.

Urmărind rezultatele înregistrate în această rundă, să menţionăm că echipa campioană en titre, Măgura Pui, a câştigat jocul de acasă disputat în compania celor de la AS Zarandul Crişcior cu scorul final de 3-1 şi cu această victorie şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, totalizând acum 30 de puncte din 10 partide disputate, având în palmares, în acest sezon, numai victorii.
Ocupanta locului secund în clasament, AS Aurul Certej, a pierdut jocul disputat în deplasare la Sântămăria Orlea cu 2-0 şi rămâne la 9 puncte în urma liderului, care a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea unui nou titlu de campioană a judeţului.
În această etapă au fost consemnate şi două rezultate de egalitate. Unirea Gen. Berthelot nu a reuşit să obţină victoria în întâlnirea de pe teren propriu cu AS Ponorul Vaţa, partida terminându-se cu scorul de 2-2, deşi gazdele au condus cu 2-1 până aproape de final. Acelaşi rezultat l-am consemnat şi în partida de la Ilia, unde echipa locală a terminat nedecis, tot 2-2 cu ACS Agrocompany Băcia. Pe treapta a treia a clasamentului se regăsesc acum formaţiile AS Metalul Crişcior şi AS Sântămăria Orlea, cu câte 19 puncte fiecare, formaţiile fiind departajate de golaveraj.
Etapa următoare programează un derbi interesant la Pui, unde liderul actual, Măgura Pui, întâlneşte formaţia de pe locul al treilea, AS Metalul Crişcior, joc care poate, în cazul unei noi victorii pentru gazde, să decidă campioana de toamnă din această ligă.
Rezultatele etapei:
AS Unirea Gen. Berthelot – AS Ponorul Vaţa 2-2
AS Sântămăria Orlea- AS Aurul Certej 2-0
CS Comunal Ilia- ACS Agrocompany Băcia 2-2
AS Foresta – AS Santos Boz 1-0
AS Măgura Pui 2010 – AS Zarandul Crişcior 3-1
AS Victoria Dobra -AS Metalul Crişcior 2-1
AS Sargeţia Bretea Română a stat
Etapa următoare:
AS Ponorul Vaţa – AS Sargeţia Bretea Română
AS Aurul Certej – AS Unirea Gen. Berthelot
ACS Agrocompany Băcia -AS Sântămăria Orlea
AS Santos Boz – CS Comunal Ilia
AS Zarandul Crişcior – AS Foresta
AS Metalul Crişcior – AS Măgura Pui 2010
AS Victoria Dobra stă

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.