Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Trag tare pentru primul loc

Cea de a treia etapă din ultima fază a campionatului județean, Final Four, a arătat că cele două formații din topul județean trag tare și cu interes pentru primul loc în această ediție, loc care le permite să participe la barajul de promovare în liga a treia din fot­balul românesc.

Partidă spectaculoasă
Pe terenul de la Sântămăria Orlea, echipa locală a primit replica formației Minerul Lupeni, jocul fiind dominat total de către oaspeți, care au câștigat cu scorul de 2-0(1-0). Minerul Lupeni a evoluat în formula: Raț- Mazilu (min. 74 Belei), Ciocîrlan, B. Matei, Arcuși (min. 86 Bonceanu), Prem (min. 86 Horsan), Roșian, D. Creciunesc, Mîndreci, Horongozo (min.69 Bocăran), Iepure. Antrenor, Dan Voicu.
În cealaltă partidă, la Brad, echipa din localitate, CSM Aurul, a dispus de o altă formație puternică, Gloria Geoagiu, după o partidă spectaculoasă, cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Leha (min.53) și de I Filipas (min.84). Pentru CSM Aurul Brad au jucat: Jurcă- Demian, Șoit, Deack, V. Miclean, Chelariu (min. 75. David Micleasn), Bostan (min. 86 Stanilă), M. Leaha, Rucăreanu (min. 46 Cosma),I Filipaș (min. 86 Achim) și Iulian Tecsi. An­trenori Mihai Leaha și Emil Polvrea.
Urmare a acestor rezultate, în cla­sament, pe primul loc se află formația CSM Aurul Brad, care are 36 de puncte și un golaveraj de 7-1. Apoi, este Minerul Lupeni care are același număr de puncte, dar golaverajul este de 4-0.
În următoarea etapă, sâmbătă, 16 mai, de la ora 11, sunt programate par­tidele Minerul Lupeni-Gloria Geoagiu și CSC Sântămăria Orlea- CSM Aurul Brad, jocuri care se anunță extrem de interesante în perspectiva stabilirii structurii clasamentului.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura