Sport

Doi hunedoreni la finala pe țară la șah pentru gimnaziu. Două minți sclipitoare

Finala pe țară a Olimpiadei Națio­nale a Sporului Școlar la șah pentru elevii de la gimnaziu s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute în mun­i­cipiul Huși din județul Vaslui. Au par­ticipat elevii care au câștigat etapele județene, câte o fată și un băiat din fiecare unitate administrativ-teri­to­rială.

În partea superioară a clasamentului
Fără emoții, cei doi elevi care au re­pre­zentat județul Hunedoara la aceste întreceri, au reușit să obțină rezultate bune, ceea ce confirmă faptul că aceas­tă disciplină sportivă se bucură de interes în județul nostru. Iris Antal, elevă la Colegiul Național „Decebal” Deva, a obținut un total de 3,5 puncte în cele șapte partide disputate con­form tragerii la sorți, un rezultat care o așează în partea su­perioară a cla­sa­men­tului național. Matei Posteucă, elev la Liceul Teo­re­tic ,”Aurel Vlaicu” Orăștie, a reușit să totalizeze 2,5 punc­te din cele șapte etape disputate.
Cei doi elevi hunedoreni au fost în­soțiți La întrecerile de la Huși de către prof. Cosmin Hendrea și de arbitrul Liviu Antal.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura