Fotbal Liga a IV-a. Surprize în etapa a treia din campionat

14 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Hunedoara este singurul județ din partea de vest a țării care a reușit să  organizeze  competiția de fotbal din Liga a IV-a în condițiile vitrege ale pandemiei de coronavirus. Meritul este al  celor din conducerea asociației județene, care  s-au implicat activ în derularea  primelor etape din aceas sezon.

        Marți au fost programate partidele din cadrul etapei a treia, rezultatele înregistrate confirmând faptul că mai toate formațiile  privesc cu interes această competiție.

Au fost însă și surprize, mai ales acolo unde au evoluat formațiile fruntașe ale clasamentului. Aurul Brad, lider după două etape, a jucat la Ilia cu juniorii de la CSM Deva, dar antrenorul Marius Sîrbu a  știut cum să își coordoneze elevii, astfel că la final am consemnat   un rezultat de egalitate 1-1, care nu avantajează formația brădeană. Au marcat Lehel (min. 34) pentru deveni,  respectiv Talpaș (min.7).

Dacia Orăștie a  fost înfrântă acasă de către Retezatul Hațeg, într-un joc  pe care echipa oaspete l-a dominat. Au deschis scorul oaspeții prin Ovidiu Popesc (min. 13), Dacia a egalat prin  Diaconu (min. 35), iar scorul final a fost stabilit de Roșca, în primul minut din repriza secundă.

Gloria Geoagiu a câștigat la Șoimul Băița, CSM Vulcan a învins la Uricani, iar scorul etapei a fost înregistrat la Petrila, acolo unde  Inter a învins cu 8-0 pe Victoria Călan.

În clasament pe primul loc se află Inter Petrila, care a acumulat 7 puncte, dar are un golaveraj mai bun decât următoarele două clasate Aurul Brad și Retezatul Hațeg, care au același număr de puncta, dar golaveraj inferior.

Rezultatele etapei a III-a

Inter Petrila – Victoria Călan  8 – 0 (6-0)

CSM Deva II – Aurul Brad 1 – 1 (1-1)

Şoimul Băiţa – Gloria Geoagiu 0 – 1 (0-1)

Minerul Uricani – CSM Vulcan 0 – 2 (0-1)

Dacia Orăştie 2010 –  Retezatul Haţeg 1 – 2 (1-1)

 

Programul etapei a IV-a, vineri, 16 octombrie, ora 16.00  

Aurul Brad – Inter Petrila

Gloria Geoagiu – CSM Deva II

CSM Vulcan – Şoimul Băiţa

Retezatul Haţeg – Minerul Uricani

Victoria Călan – Dacia Orăștie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ANUNȚ IMPORTANT. Se sistează agentul termic de la Termocentrala Mintia!

  Conducerea Sucursalei Electrocentrale Deva comunică faptul că pentru efectuarea unor lucrări de revizii și reparații urgente în cadrul Termocentralei...

Bulina albă

Laurenţiu Nistor, deputat PSD de Hunedoara Pentru că la recentele alegeri locale a fost ales de electoratul hunedorean în funcţia...

Bulina neagră

Adrian Cosmin Covaci, din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de furt calificat, iar acum...

Închide