FOTBAL Liga a IV-a. Scurte analize la final de sezon

CSM Vulcan, o echipă cu tradiţie în fotbalul din Valea Jiului este singura formaţie cu cele mai multe meciuri restanţe în actuala ediţie de campionat. În acest sezon, CSM Vulcan a fost greu încercată şi de infectările cu Covid-19 dar şi prin plecarea unor jucători de bază.
Formaţia antrenată de Dan Voicu nu a evoluat decât în patru partide din actualul sezon, având cinci restanţe pentru la anul. În cele patru meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: 0-3 la Retezatul Haţeg, 2-0 la Uricani, 5-1 cu Victoria Călan şi un loc 6 în campionat.
Supărarea antrenorului Dan Voicu este însă cu totul alta, mai precis îi pleacă jucătorii. Nici nu s-a încheiat bine prima parte, că a mai plecat de la echipă un alt jucător, fundaşul Vişa, unul dintre jucătorii de bază.
„A plecat pentru patru luni la muncă în străinătate. Aşa păţesc mereu. Când să încheg o formulă de joc, pleacă câte un jucător. Oricum, a fost un examen greu pentru toate echipele. Va fi greu din primăvară, cu atâtea meciuri restanţă. Dacă s-ar putea face testele cu cinci euro, atunci am putea juca câte un meci pe săptămână, iar jucătorii s-ar putea testa înainte de fiecare joc”, a spus Dan Voicu, antrenorul echipei din Vulcan.
Minerul Uricani, este echipa cu cele mai multe meciuri jucate în liga 4, opt din cele nouă programate şi îşi pregăteşte de pe acum evoluţiile pentru retur. Cu un singur punct acumulat şi aflată pe ultimul loc în clasament, echipa din Uricani are nevoie de o evoluţie cât mai constantă în returul de campionat, contând pe jucătorii tineri cum sunt juniorii Sergiu Prem, Tiberiu Chircă sau Alexandru Szima, care vin tare din urmă.
„Nu vreau să caut scuze, dar am jucat cu mulţi juniori pe teren. Sincer, sunt foarte deza­măgit. Din punct de vedere valoric al lotului, locul este nemeritat, dar din punct de vedere al rezultatelor locul este meritat. Vom lua măsuri ca din retur să ne spălăm greşelile”, a afirmat, Vasile Scurtu, preşedintele Minerului Uricani.
Echipa din Uricani se va reuni pentru reluarea pregătirilor probabil în luna februarie, cu forţe proaspete şi cu mult optimism.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare