Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Retezatul Hațeg, tot lider în Clasamentul județean

Jocurile din etapa cu numărul 17 din sezonul regulat al campionatului județean Liga a IV-a a avut câteva partide interesante, ca și spectacol dar și ca rezultate înregistrate, care au produs mișcări la nivelul superior în clasament. Însă, echipa din Hațeg (foto) rămâne lider.
Formația Retezatul Hateg a evoluat pe teren propriu dar a realizat doar un egal cu una dintre echipele care și-au exprimat intenția de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a, la final de sezon, Gloria Geoagiu.În aceas­tă întâlnire, oaspeții au deschis scorul prin Alexandru Cîrdei, dar gazdele au restabilit egalitatea prin Darius Pușcă. În minutul 26, Marius Matei, de la gazde, neatent, a trimis balonul în pro­pria poartă, astfel că la pauză formația din Geoagiu a intrat la vestiare cu un avantaj minim.
Repriza secundă a fost mai animată, însă arbitrul Raul Bădărău a reușit să tempereze unele ambiții personale ale jucătorilor. Egalitatea a fost restabilită prin Matei, care, astfel și-a spălat pă­catele. Cu acest rezultat de egalitate, Retezatul Hațeg rămâne pe primul loc în clasament, având 38 de puncte.

Iată rezultatele din această etapă:
CSM Dacia Orăştie – ACS Şoimul Băiţa 0 – 1 (0-0)
CSO Retezatul Haţeg – CS Gloria Geoagiu 2 – 2 (1-2)
CS Inter Petrila – CSM Mihai Viteazul Vulcan 3 – 2
AS Victoria Călan – CS Hunedoara 1 – 4 (0-2)
ACS Minerul Uricani – CSM Deva 1 – 2 (1-0).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura