Fotbal, Liga a IV-a. O etapă cu ploaie de goluri

Nicolae Gavrea

Penultima etapă din actualul sezon al Ligii a IV-a din campionatul judeţului Hunedoara a fost foarte disputată, cu partide interesante şi cu foarte multe goluri înscrise. Diferenţa cea mai mare de scor între echipele combatante am notat-o la partida dintre CSM Vulcan şi LPS Cetate Deva, scorul final fiind 14-0 în favoarea gazdelor.

Partida s-a disputat vineri, iar gazdele au dorit cu orice preţ să răzbune acel egal din tur 2-2. „În partida tur, Deva a folosit jucători din Liga a treia. Culmea, s-a întâmplat numai la meciul cu noi. Am răzbunat acum acel rezultat. Jucătorii mei au fost de neoprit“, a declarat antrenorul Dan Voicu. Din cele 14 goluri, patru i-au aparţinut mijlocaşului stânga Mândreci, un tânăr jucător de doar 18 ani, încă elev la liceu.
Chiar dacă Moş Nicolae a adus atâtea goluri pentru echipa din Vulcan, nu au fost acoperite golurile financiare şi de două luni sunt restanţe la jucători. Sunt însă promisiuni că în puţinul timp rămas până la finele anului, jucătorii o să primească o parte din bani.
Liderul la zi în această competiţie, CSM Jiul Petroşani, nu se dezminte şi este de neoprit în tentativa de promovare în Liga a treia. Dacia Orăştie a fost un simplu sparing partener de întrecere pentru jucătorii din Petroşani. Jiul s-a impus cu scorul de 9-1, realizând unul dintre scorurile astronomice ale acestei etape.
AS Inter Petrila s-a impus cu scorul de 6-0 în faţa celor de la Victoria Călan. Printre cei care au marcat s-a aflat şi antrenorul jucător Adrian Câmpean. Prin această victorie petrilenii au revenit din nou în lupta pentru play-off, tocmai când aceştia nu mai sperau. Observator la acest meci a fost preşedintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean.
O altă partidă cu un scor fluviu a fost cea de la Geoagiu, unde echipa locală a învins pe Minerul Uricani cu 10-1(5-1). Minerul Uricani nu a mai reuşit surpriza din etapa trecută, când au bătut pe Retezatul Haţeg, iar în această partidă jucătorii antrenaţi de Marin Petra au încasat un sac de goluri, deşi Minerul a avut o evoluţie constantă în acest sezon. De ramarcat că doi jucători de la echipa gazdă, Chelaru şi Râjniţă – au înscris câte trei goluri fiecare.

One thought on “Fotbal, Liga a IV-a. O etapă cu ploaie de goluri

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.