Fotbal, Liga a IV-a. Mutări importante la formaţiile din Valea Jiului

Nicolae Gavrea

Preşedintele clubului Inter Petrila, Eugen Duma, spune că îşi doreşte întăriri pentru cea de-a doua parte a campionatului, un prim obiectiv al formaţiei fiind calificarea în play-off.

Fundaşul de 19 ani, Gabriel Szekely, de la CSM Jiul, este jucătorul care din retur va juca la Petrila. „Ne mai dorim şi alţi jucători, dar deocamdată vedem ce găsim, cum găsim. Se anunţă un retur greu şi e nevoie de întăriri“, a spus Eugen Duma. Pe de altă parte, Marius Mareş, jucător ce aparţine formaţiei din Petrila şi-a manifestat dorinţa de a juca în returul de campionat la CSM Jiul Petroşani.
Antrenorul echipei CSM Vulcan, Dan Voicu, a declarat că Jiul şi-a dat acceptul pentru revenirea lui Simoneac. „Mai aşteptăm actele jucătorului şi totul este în regulă. Mai vine şi Raul Cismaşiu şi pot spune că sunt mulţumit. Am pierdut un jucător, pe fundaşul Vişa, dar iată că vin alţi doi. Săptămâna viitoare vom juca şi primul amical, la Haţeg, cu Retezatul Haţeg“, a spus Dan Voicu.
Minerul Uricani, formaţie pregătită de Marin Petra şi Toni Sedecaru, are şi ea noutăţi de lot. „Ioan Harşan va juca din retur pentru noi. Este un jucător de 43 de ani, dar care are o mare experienţă şi ne va fi util. Vor mai fi şi alte transferuri surpriză. Apoi, în data de 16 februarie vom juca un amical la Pui, cu echipa din Liga a cincea, Măgura Pui“, a spus Vasile Scurtu, preşedintele clubului din Uricani.
În altă ordine de idei, reprezentanţii cluburilor au cerut la şedinţa Biroului Executiv al AJF Hunedoara să se reducă cuantumul amenzilor pe care cluburile le primesc pentru că spectatorii aruncă cu obiecte pe teren ori nu respectă regulile pe un stadion. „Este foarte mare o amendă de 3.000 de lei pe care cluburile o plătesc pentru că un spectator aruncă cu ceva din tribună. Nu putem prevedea toate aceste lucruri. Regula cu suspendarea terenului rămâne, dar amenda sa fie mai mică“, a spus Eugen Duma, membru în Biroul Executiv al AJF Hunedoara.

One thought on “Fotbal, Liga a IV-a. Mutări importante la formaţiile din Valea Jiului

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.