Fotbal, Liga a IV-a. Meci tensionat, cu eliminări, la Geoagiu

18 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

       La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat partidele din prima etapă a campionatului Ligiia IV-a din judeţul Hunedoara. O primă etapă cu rezultate interesante şi cu formaţii care au declarat că vor lupta până la finalul campionatului pentru primul loc de pe podiumul de premiere al acestei ediţii.
Cea mai spectaculoasă partidă a fost cea de la Geoagiu, acolo unde echipa locală, rebranduită drept Clubul Sportiv al Oraşului Geoagiu, a învins spectaculos formaţia din Vulcan cu scorul de 4-2, după ce la pauză gazdele conduceau cu 2-1. Partida a fost spectaculoasă, dar tensionată, iar brigada de arbitri cu Daniel Thirth (Călan) la centru, ajutat de Cristian Bumb şi Marius Corui, a avut mult de lucru, deoarece starea de indisciplină …a făcut ca mulţi dintre jucători să se aleagă după acest joc cu cartonaşe galbene şi chiar roşii. Au fost eliminaţi Alex Cioban, de la gazde, în min. 40, pentru un fault dur asupra adversarului, iar de la oaspeţi, relativ repede, în min. 21, Mihai Bogdan Ungureanu, deoarece a stopat prin fault un adversar care putea să înscrie şi apoi, în min. 79, Cristian Ciocârlan pentru cumul de cartonaşe galbene în acelaşi joc.
De remarcat faptul că, deşi au fost conduşi cu 2-1 la pauză, jucătorii echipei oaspete au reuşit să se mobilizeze şi să restabilească egalitatea în min. 59 prin Mândeci, dar au fost întrecuţi de elevii lui Constantin Vişan, mai bine mobilizaţi şi cu câteva reuşite individuale remarcabile.
Au mai fost acordate şapte cartonaşe galbene care arată că jocul a fost deosebit de disputat şi încrâncenat, drept urmare brigada de arbitri merită apreciată pentru faptul că nu s-a lăsat impresionată de comentariile făcute de pe băncile tehnice şi a dus la bun sfârşit o partidă inaugurală dificilă de arbitrat, dar cu o victorie meritată a gazdelor.
Golurile au fost înscrise Andrei Vârlan (min.23), Ioan Cristea (min. 30, 79), Gheorghe Rîjniţă, respectiv Andrei Harangozo (min. 43) şi Dacian Mândeci (min. 59).
Rezultatele etapei:
– C.S. ,,Gloria” al Oraşului Geoagiu – CSM Mihai Viteazul Vulcan 4 – 2 (2-1)
– CSO Retezatul Haţeg – LPS Cetate Deva 6 – 0 (4-0)
– ACS Minerul Uricani – AS Victoria Călan 1 – 0 (0-0)
– CSA Aurul Brad – CSM Dacia Orăştie 2010 6 – 2 (3-1)
– ACS Şoimul Băiţa- CS Inter Petrila 0 – 1 (0 – 1)
CSM Jiul Petroşani a stat în această etapă(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT.Am revenit la simplitate !

Cândva, atât de cândva încât şi timpul a uitat să-şi mai numere anii, omul trăia cu tot ce-i dădea natura,...

Gura lumii, 14.08.2019

Se pare că a intrat dihonia între un lider politic de pe la noi şi un coleg de partid. Lucrurile,...

A început urmărirea penală împotriva deveanului cu ferma ilegală de cai

Situaţia bărbatului care locuieşte în apropierea Ştrandului Municipal din Deva şi care are o fermă de cai ilegală în acel...

Închide