FOTBAL. Liga a IV-a Juniorii de la Deva au învins pe CSM Vulcan

În campionatul de seniori, liga 4 a jude­ţu­lui Hunedoara s-au disputat duminică alte două partide restante. În primul joc, Dacia Orăştie 2010 a dispus de ACS Şoimul Băiţa cu scorul final de 4-2 (1-1) golurile fiind marcate de Găl­dean (min. 14), Brustan (min.79),Vîjdea (min. 83), Stan­ciu (min.90+4), respectiv Romică David (min.17),Mureşan (min.89).
Formaţia CSM Deva II a învins cu scorul de 2-0 pe una dintre echipele de tradiţie din ju­de­ţul Hunedoara, CSM Vulcan. Echipa deveană formată, ca de obicei, în majoritate doar din juniori a făcut un joc organizat şi spectaculos combinând acţiunile directe cu jocul de posesie. Au marcat Robert Izele şi Alex Iştoc.
Lotul echipei devene la acest joc: Dombradi, Voinea,Bârsan – Strugariu, Teo­dorescu, Ra­dak, Doboş, Iordache,Coman, Iştoc, Sapt, Mustaţă, Izele, Nicoară, Boldor, Macovei, Grill, Vărzaru, Mircea Luca, Branea, Tătar, Avram. Antrenori: Marius Sîrbu şi Florin Călugăriţa.

Mâine este programată integral etapa cu numărul VI restantă din tur care se va dis­puta de la ora 17.30 după următorul program:
CSM Vulcan- CS Inter Petrila
ACS Minerul Uricani- CSM Deva
CSO Retezatul Haţeg – ACS Şoimul Băiţa
C.S. ,,Gloria” Geoagiu- CSM Dacia Orăştie 2010
CSA Aurul Brad – AS Victoria Călan.

2 comentarii la „FOTBAL. Liga a IV-a Juniorii de la Deva au învins pe CSM Vulcan

 • 19 aprilie 2021 la 20:19
  Permalink

  Juniori de la Deva…. Radak,Teodorescu ,Doboș sunt juniori ? Poate la voi juniori sunt și cei de 25 de ani și peste 30 de ani .Domnule gazetar luați informații corecte și apoi scrieti daca exista gazetar s-au isi scrie Sarbu Marius sigur și voi doar treceți ceee ce va spune el.
  Felicitari pentru rezultat dar rușine pentru minciunile spuse !
  Defapt echipa din Deva sunt aproape toți din lotul echipei de liga 3,Deci încă o data rușine pentru dezinformare.

 • 20 aprilie 2021 la 17:15
  Permalink

  Bună ziua Domnule Mirel,
  La echipa CSM Deva 2, așa cum prezintă și articolul,în mod real,majoritatea sunt juniori,din 20 de jucători doar 3 sunt seniori,restul de 17 fiind juniori.Juniorii sunt formați la centrul de copii și juniori de la Deva,în ultimii 2 ani.Aceștia participă săptămânal (zilnic) la antrenamentele echipelor de juniori U17/U19, de 2 ani de zile, fiind componenți ai acestor grupe de copii.În urma muncii depuse o parte au fost promovati și în lotul echipei de liga 3, acesta fiind unul din obiectivele centrului de copii de la CSM Deva, de a forma jucători pt prima echipă.Dumneavoastră sunteți cel care dezinformați și nu prezentați corect lucrurile. Luați-vă referințe corecte sau contactați antrenorul de care vorbiti, înainte să scrieți. Ar trebui să vă cereți scuze, pt.munca copiilor și antrenorului. Nu este chiar așa ușor ca o echipă de copii să ajungă la un nivel de joc atât de bun împotriva unor echipe formate doar din seniori. Este vorba de multă muncă,și cine a făcut așa ceva știe să respecte performanțele altora… Cine nu.. E usor să arunci cu vorbe aiurea, doar ca să jignești, dezinformand…O zi frumoasă!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.