; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Fotbal, Liga a IV-a. Jiul a pierdut primul amical

19 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal CSM Jiul Petroşani a pierdut primul amical jucat, în deplasare, la Turceni. Echipa din Valea Jiului a fost învinsă cu scorul de 4-3, dar antrenorul Damian Militaru a explicat că jucătorii erau destul de obosiţi după o perioadă de pregătire cu câte două antrenamente zilnice.

Sâmbătă, 22 februarie, Jiul va susţine cel de-al doilea meci de verificare, acasă cu echipa din Liga a patra, Cetate Deva. Ora de disputare a partidei nu este încă stabilită.
Jiul Petroşani luptă pentru primul loc din Liga a patra, loc care duce la barajul pentru promovarea în Liga a treia. Conducerea clubului caută să aducă jucători pentru a ataca în condiţii dintre cele mai bune, promovarea. Noutăţile sunt transferul la echipă a doi jucători de la Inter Petrila. Marius Mareş şi Bogdan Keszeg. Ultimul a avut o operaţie de ligament şi încă nu este apt sută la sută. La capitolul plecări, cea mai importantă este cea a lui Simoneac, revenit la CSM Vulcan.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem promovarea !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. CS Hunedoara caută jucători

Conducerea tehnică a echipei CS Hunedoara caută variante pentru a asigura buna evoluţie a formaţiei în returul de campionat, iar...

Trofeul Carpaţilor la tir cu arcul

Competiţia naţională organizată de către Federaţia de Tir cu arcul tradiţional, numită Trofeul Carpaţilor, s-a derulat pe parcursul a trei...

Bulina neagră, 19.02.2020

Carol Kovacs, locuitor din Deva Pentru că a fost condamnat la trei ani şi două luni de închisoare cu executare...

Închide