<

Fotbal Liga a IV-a. Gloria Oraşului Geoagiu, campioană de iarnă

15 decembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Sâmbătă au fost programate ultimele partide de fotbal din cadrul actualului sezon din Liga a IV-a judeţul Hunedoara, cele contând pentru etapa cu numărul 18. S-au anunţat în această etapă două jocuri importante pentru structura finalului de sezon, întâlnirile de la Brad şi Haţeg.

Aşteptat cu foarte mult interes, jocul de la Brad unde echipa locală urmă să întâlnească liderul la zi, Jiul Petroşani, nu s-a mai disputat deoarece echipa din Valea Jiului nu a ajuns la meci, autobuzul formaţiei defectându-se pe drum. În aceste condiţii, urmează ca în funcţie de documentele pe care gruparea din Petroşani le va prezenta la Comisia campionatului din cadrul AJF, să se decidă dacă această partidă va fi reprogramată sau gazdele vor câştiga la masa verde.
O altă partidă din program care nu s-a disputat a fost cea de la Orăştie, unde Dacia urma să joace cu Inter Petrila. Deoarece jucătorii echipei gazdă nu au intrat în teren, motivând că nu şi-au primit integral salariile, arbitrul de centru Daniel Thirt a decis să anuleze jocul şi a comunicat acest fapt conducerii AJF care va analiza şi această situaţie şi va decide în consecinţă.
Ca atare singura partidă cu miză a fost cea de la Haţeg, unde echipa locală Retezatul a primit replica formaţiei Gloria Geoagiu, aflată înainte de acest joc pe locul secund în clasament.
Oaspeţii, pregătiţi de antrenorul Ioan Marcu, au obţinut o nouă victorie la scor impunându-se categoric cu 8 – 2 (4 – 1), terminând astfel sezonul pe primul loc al clasamentului şi vor rămâne liderii Ligii cel puţin până în data de 29 februarie, atunci când este programată etapa a XIX –a din retur. Cum spuneam, cu această victorie Gloria Geoagiu trece pe locul 1 în clasamentul judeţean, cu un total de 40 de puncte din 17 jocuri disputate, fiind urmată de Jiul Petroşani cu 39 puncte şi 15 jocuri şi AS Aurul Brad cu 32 de puncte din 15 partide.
Rezultatele din etapa a18-a:
ACS Minerul Uricani – ACS Şoimul Băiţa 4 – 3
Retezatul Haţeg – Gloria Oraşului Geoagiu 2 – 8
Victoria Călan – CSM Mihai Viteazul Vulcan 0 – 2
Aurul Brad – Jiul Petroşani nu s-a disputant
Dacia Orăştie 2010 – Inter Petrila nu s-a disputat
LPS Cetate Deva a stat

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem PROMOVAREA !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal feminin. Echipa judeţului Hunedoara, campioană naţională

În perioada 13-15 decembrie a.c, Federaţia Română de Fotbal a organizat la Alba Iulia, împreună cu AJF Alba, Turneul Final...

Inspirație pentru ținutele tale: Cum se poartă bocancii Timberland?

  În a doua jumătate a secolului XX, Nathan Swartz, cunoscut mai târziu drept fondatorul mărcii Timberland, s-a transformat dintr-un...

Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu

Închide