Fotbal feminin. Echipa judeţului Hunedoara, campioană naţională

15 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 13-15 decembrie a.c, Federaţia Română de Fotbal a organizat la Alba Iulia, împreună cu AJF Alba, Turneul Final „Fotbal şi Feminitate“ U 14, la care au participat 10 formaţii feminine reprezentând judeţele Alba, Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Cluj, Dolj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Suceava şi Vrancea.

Echipa care a reprezentat judetul Hunedoara, Asociaţia Sportivă I.C. Brătianu, antrenată de către Paul Stănculescu şi Sorin Mamut, care a avut în componenţă sportive de la Haţeg şi Pui, a reuşit o mare performanţă, câştigând turneul final de la Alba Iulia. Formaţia care a reprezentat judeţul nostru s-a calificat la turneul final, după ce a câştigat competiţia judeţeană, în care au au fost înscrise nouă formaţii feminine, într-o întrecere organizată de către AJF Hunedoara, în parteneriat cu Inspectoratul şcolar al judeţului.
În semifinala turneului de la Alba Iulia, hunedorencele au învins cu 1-0 echipa care a reprezentat judeţul Vrancea, iar în finală cu 3-2, după loviturile de departajare, formaţia judeţului Mehedinţi.
Trofeul acordat echipei campioane a fost oferit de către Alin Ciobanu, reprezentantul formaţiilor de fotbal feminin în Comitetul Executiv Feminin din FRF.
Echipa AS I.C. Brătianu a fost alcătuită din Ariana Toma, Elena Bireza, Iulia Stănculescu, Lorena Mihăescu, Elena Petrişor, Ionela Năstăsoiu, Cristina Panaite, Maria Axinescu şi Denisa Ciorogar.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Inspirație pentru ținutele tale: Cum se poartă bocancii Timberland?

  În a doua jumătate a secolului XX, Nathan Swartz, cunoscut mai târziu drept fondatorul mărcii Timberland, s-a transformat dintr-un...

Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu

Elev devean, medaliat la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe

Olimpiada ajunsă la ediţia a XVI-a a avut loc la Doha, în Quatar, în perioada 3-12 decembrie. Un elev al...

Închide