Sport

FOTBAL Liga a IV-a, etapa 11. Liderul și-a luat partea

Jocul de la Uricani, unde minerii din localitate au primit replica formației Inter Petrila, s-a ridicat la nivelul de spec­tacol dorit de suporterii celor două echipe. Au fost multe goluri fru­moase, iar egalitatea a rămas înscrisă la finalul partidei, pe tabela de scor. Au marcat pentru gazde Suvac (min.6), Szima (min.52) și Romanesc (min.80), iar pentru oaspeți Tăian (min.16), Diaconu (min.19) și Adrian Câmpean (min.69).
Formația Viitorul Minerul Lupeni s-a impus net, dar nu foarte ușor, pe terenul celor de la Victoria Călan, gazdele ținând piept cu mult curaj în fața liderului. Echipa din Lupeni a controlat mai bine jocul în repriza secundă, când a înscris patru goluri prin Băcăran (min.56 și 89), Mândreci (min.89) și A. Harangozo (min.84). Arbitrul de centru, Horațiu Balea, a avut un meci tensionat fiind nevoit să îl trimită la vestiare înainte de finalul jocului (min. 73) pe Ovidiu Gergely pentru cumul de car­tonaşe galbene.
Nici la Vulcan nu a fost un joc cu­minte, deși egalitatea de pe tabelă arată altfel. Gazdele au jucat în inferio­ritate după ce arbitrul l-a eliminat pe Buda, care a fost foarte nervos și a co­mentat la deciziile omului cu fluierul. Golurile au fost marcate de Her (min. 22) respectiv Sălășan (min.29)!!

  • ACS Viitorul Şoimuş – Gloria Geoagiu 0 – 2 (0-1)
    Au înscris Claudiu Oară (min.5) și Răcean (min.67)
  • CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Dacia Orăştie 1 – 1 (1-1)
  • AS Victoria Călan – Viitorul Minerul Lupeni 0-4 (0-0)
  • ACS Minerul Urican – CS Inter Petrila 3 – 3 (1-2)
  • CSM Deva – CS Corvinul Hunedoara 0 – 2 (0-0)
    Goluri înscrise de Laurențiu Buș (min.51) și Lupușor (min.56)
  • Soimul Băița a stat.

În clasament, pe primul loc se află formația Viitorul Minerul Lupeni care totalizează 27 puncte, urmată de Gloria Orașului Geoagiu cu 25 de puncte, CS Corvinul Hunedoara și CSM Dacia Orăștie, cu câte 20 de puncte.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura