FOTBAL Liga a IV-a. Egalitate în derby-ul Corvinul – CSM Deva

Etapa cu numărul 22 din cam­pio­natul Ligii a IV în județul Hunedoara a programat câteva jocuri așteptate cu interes de către suporterii echipelor din campionat, din care partidele de la Petrila, Orăștie și de la Hunedoara au fost cele mai importante.

Iată rezultatele etapei:

 • C.S. Gloria Geoagiu – ACS Viitorul Şoimuş 5-0 (2-0)
  Au marcat: Fulea (min.7), Janos Vajda (min.36), Marcu (min.75 și 86),Cîrdei (min.85).
 • CSM Dacia Orăştie – CSM Mihai Viteazul Vulcan 3-0 (2-0)
  Au marcat: Darius Ioniță (min.18), Stănculea (min.33) și R. Vințan (min. 52).
 • CS Inter Petrila – ACS Minerul Uricani 1-0 (0-0)
  Singurul gol a fost marcat în minutul 58 de Alexandru Dumitru.
 • ACS Viitorul Minerul Lupeni – AS Victoria Călan 4-0
 • CS Corvinul Hunedoara – CSM Deva 1-1
 • ACS Şoimul Băiţa a stat.

În derby-ul selectionatelor U19 din Hunedoara și Deva a fost spectacol și multe ocazii la ambele porți, un joc pe gustul suporterilor celor două formații. Par­tida s-a încheiat cu o remiză ,1-1, re­zultat care nu influenţează ierarhia fi­nală a întrecerii judeţene, hune­do­renii de la Corvinul asigurându-şi locul în play-off.
Cele două echipe au arătat un fotbal frumos şi gazdele au deschis scorul prin Botoşneanu, în minutul 27. Tânăra echipă de la CS Corvinul Hunedoara, pregătită de Mircea Alic Jr., a rămas în avantaj până în minutul 64, când oaspeţii au restabilit egalitatea prin S. Benjamen și, în ciuda unor ocazii importante în ultima parte a jocului, la ambele porţi, scorul de egalitate a rămas pe tabelă până la final. De reţinut, CS Corvinul a încheiat jocul cu 8 juniori U16 pe teren.
La finalul sezonului regular, echipa Viitorul Minerul Lupeni este pe primul loc în clasament, cu un total de 50 puncte, urmată de Gloria Geoagiu cu 48 de puncte și de CSM Dacia Orăştie care are 41 de puncte. CS Corvinul se află pe locul patru, cu 35 de puncte, iar CSM Deva pe locul șapte cu 26 de puncte.
Play-off-ul începe la finele acestei săptămâni.