Fotbal, Liga a IV-a. Echipele au început pregătirile

12 februarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Întrucât startul returului se apropie, echipele din Liga a IV-a judeţeană au început pregătirile.

„Avem cel mai uşor program“
Echipa de fotbal de Liga a IV-a, CSM Vulcan, a revenit la antrenamentele de pregătire pentru apropiatul retur din campionat, cu forţe proaspete şi cu şanse reale de a prinde play-off-ul competiţiei.
O recunoaşte antrenorul principal al echipei din Valea Jiului, Dan Voicu. „Ne-am reunit cu lotul pe care îl ştiţi, 12 jucători. A revenit Simoneac de la Jiul. Raul Cismaşiu a declarat că revine, dar nu a mai dat nici un semn. Cine vrea să vină, să vină, cine nu, nu. Am jucat primul amical la Haţeg, pe care l-am câştigat cu scorul de 3-1 şi probabil că vom mai juca vreo două amicale. Cu Deva, cel mai probabil. Nici nu mă gândesc să nu mergem în Play-off, pentru că avem cel mai uşor program. Am acasă două meciuri cu Uricaniul şi Orăştie. Dacă vom câştiga e suficient ca să ne calificăm“, a explicat tehnicianul.
Jucătorii de la CSM Vulcan au mai încasat din restanţele salariale: “Băieţii şi-au luat din bani. Mi-au dat şi mie jumătate din datorie. Suntem pe drumul cel bun. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat“, a mai spus Dan Voicu.

Inter Petrila are ca obiectiv play-off-ul
Echipa antrenată de Adi Câmpean s-a reunit la stadion, iar obiectivul este unul clar: accederea în play-off-ul campionatului. “Pe data de 22 februarie vom juca un amical cu CSM Vulcan, apoi la Haţeg, unde terenul este mai bun.
Echipa l-a pierdut pe Adi Duma care a plecat la muncă în străinătate, dar în schimb a venit Szekely de la Jiul Petroşani, un tânăr foarte bun. Mareş şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Jiul. Nu se pune problema să nu îi dăm drumul. A mai revenit Androne. Ne pregătim pentru meciurile care vor veni şi vrem să ne calificăm în play-off. Nu avem un program greu, din contră, am scăpat de meciurile dificile. Suntem la mâna noastră, cum se spune. Totul depinde de noi“, a declarat Adi Câmpean.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem promovarea !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karate. Miruna Mălăuţă, locul 12 în clasamentul mondial

Evoluţia sportivei Miruna Mălăuţă (foto) de la secţia de karate WKF a CSM Jiul Petroşani în anul competiţional 2019 a...

Grevă japoneză la Penitenciarul Deva

Ieri, câteva zeci de angajaţi ai Penitenciarului Deva au fost în grevă japoneză, timp de câteva ore, în semn de...

Deputatul Lucian Heiuş susţine că DN 7A va fi reparat şi asfaltat integral

Drumul naţional ce trece prin Parâng şi face legătura cu staţiunea de schi din Voineasa şi cu Transalpina va fi...

Închide