Sport

Fotbal Liga a IV-a. Derby-ul de la Brad s-a încheiat la egalitate. Gesturi obscene de la oaspeți

Ultima etapă, cea cu numărul 16 din actual sezon al campionatului jude­țean de fotbal din Liga a IV-a, s-a de­ru­lat la finalul săptămânii trecute cu un meci important, considerat derby-ul etapei și care a încheiat acest an ca­lendaristic în fotbalul hu­ne­dorean.

Ratări
Pe terenul de la Brad, gazdele de la formația CSM Aurul au primit replica liderului la zi, Viitorul Minerul Lupeni, într-o partidă pe care suporterii celor două formații au așteptat-o cu mult interes, iar jucătorii s-au străduit să le ofere celor din tribune și spectatorilor, partida fiind transmisă live pentru cei care nu au venit la stadion.
Gazdele au avut o primă repriză în care au ratat din situații foarte bune, dar au și înscris în minutul 25 prin Iulian Tecsi, cel care a tras practic după el, ca o locomotivă, echipa celor din Brad. Foarte bună a fost evoluția juniorului Valentin Cozma, care a avut și el două șanse de a marca.
Minerii din Lupeni au strâns rândurile și, bine coordonați de pe banca tehnică de Dan Voicu, au reușit să remonteze diferența și au restabilit egalitatea prin Bogdan Matei, aflat exact unde era nevoie de el la faza în care a înscris Minerul Lupeni.

Vociferări
În partea secundă, s-a jucat sub pre­siunea rezultatului, cu alte ratări pe care le-am trecut în contul ambelor formații, dar nu s-a mai înscris, astfel că la flu­ierul final al centralului, am consemnat un rezultat de egalitate. Singura de­za­măgire a fost atitudinea reprobabilă a lui Laurențiu Mazilu (Viitorul Minerul Lupeni) care a fost eliminat în minutul 86 pentru cumul de cartonașe gal­be­ne. Până la vestiare, jucătorul din Valea Jiului a vociferat și făcut gesturi ob­scene către o parte din spectatorii din tribune.
CSM Aurul Brad a evoluat cu Ilea- Bostan, Stănilă (min.82 Demina), Șoit, Miclean, Alex. Pașca, Chelariu, Leaha, Cozma, I.Filipaș, Tecsi antrenori Mihai Leaha și Emil Polvrea.
CS Viitorul Minerul Lupeni: Tonca- Mazilu, B. Matei, Arcuși, Belei, Prem, Bonceanu, Roșian, Mândreci (min. 90+2, Ciorâia), Bocăran (min. 66 Horongozo), Iepure, antrenor Dan Voicu.

Iată rezultatele înregistrate în această etapă:

  • Gloria Geoagiu – CSM Dacia Orăştie 4-3 (3-2)
  • CSM Mihai Viteazul Vulcan – CS Inter Petrila 3-1 (2-0)
  • ACS Minerul Uricani – CSM Deva 0-4 (0-3)
  • CSM Aurul Brad – ACS Viitorul Minerul Lupeni 1-1(1-1)
  • AS Victoria Călan – CSC Sântămăria Orlea 0-6(0-3)
  • Şoimul Băiţa- CSO Retezatul Haţeg 0 – 0

În clasament, Viitorul Minerul Lupeni este pe primul loc cu 41 de puncte, ur­mată de CSM Aurul Brad cu 39 de punc­te, Gloria Geoagiu cu 33 puncte și de CSM Deva 2 cu un total de 32 de puncte.
Campionatul se va relua la începutul lunii martie 2024.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura